Gumis merítőháló

Akár csónakból, akár partról kiváló választás. A gumírozott merítők előnyeit már sokan ismerik, de nem árt feleleveníteni, miért is válasszuk a JAF Prestige Gumis merítőt. A háló anyaga gumis borítást kapott, ezért a vizet nem szívja magába, így könnyebben szárad és nem büdösödik.


A horog nem tud beakadni, megkímélve minket attól a macerától, ami a kiszedéssel. Kezdőlap Horgász Webáruház Haltartó szák- Meritő -Háló-Matrac Merítő szákok Gumis merítők.

Halkímélő, gumis merítőszákok kategóriája. Gumis bevonata kevésbé sérti fel a halak nyálkarétegét ezáltal halkímélőbb hagyományos társainál. Versenymerítő létére tekintélyes méretekkel rendelkezik, így nagyméretű, akár kg körüli halakat is partra segíthetünk vele. Mélysége 40cm - tömege 30dkg. A menet minden merítő nyéllel kompatibilis.


A horgászat elengedhetetlenen kelléke a merítő szák. Háromszög alakú könnyűfém profilból készített teleszkópos nyele, egy mozdulattal nyitható fejrésze,a fejrész rögzítését amelyet szintén fémből . Elsősorban sétálós és csónakos horgászoknak terveztük ezt a gumi bevonatos merítőhálót.

Anyagának köszönhetően könnyedén tisztántartható, szagtalanul tárolható és ami a legfontosabb: halkímélő anyagú. A nyéltag rövid és egy . Nézd meg a(z) Longbow Rubber net gumis merítőháló 45cm (Ft) termékünket a DAIWA kínálatából! Daiwa merítőfej, kiváló minőségben! Sokszor nem egyszerű a hal alámerítése, ezért már nagyon sokfajta merítőháló áll a horgászok rendelkezésére. A klasszikus merítőhálókon kívül léteznek bojlis merítőhálók , amelyek akár méteres fejhosszúsággal és sűrű szövésű hálóval készülnek.


CARP ZOOM ZETA gumis merítőszák 70x70x250cm részes . OOREEL GUMI MERÍTŐ teleszkópos. Jó minőségű merítőháló, könnyen szállítható, összecsukható, erős csatlakozók, gumírozott fogórész, gumival bevont erős háló, melybe nem akad bele a horog illetve a hal tüskéje. DRAGON NAGYMÉRETŰ GUMIS MERITŐHÁLÓ FEJMÉRET: 85x75cm NYÉLHOSSZ: 105cm TELJES HOSSZ: 190cm HÁLÓ MÉLYSÉG: 75cm. Horgászbolt, Horgászbolt budapest, Horgász bolt, Horgászat, Bojlizás, bojli, boilie, Horgász Webáruház, Horgászáruház, Horgász üzlet, Horgászáruház budapest - PRO ÖSSZECSUKHATÓ . Az OREEL gumírozott merítő fejek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.


Különlegesen gumírozott a háló, ezért rendkívül gyorsan szárad és nem tartja magában a kellemetlen szagokat és a hal tüskéje vagy a horog sem akad bele. A merítőfej kerete masszív, könnyű alumínium,. Gumi Merítőfej Carp 65x55x37cm.


Nagyméretű merítőháló , melyet most gumírozott bevonattal is megvásárolhatunk!

Természetesen nem muszáj teljes hosszban használni, ha nem húzzuk ki a teleszkópos nyelet csónakban is nagy . Horgászbolt - RIVER FOLYÓVÍZI PISZTRÁNGOS MERÍTŐHÁLÓ Fantasztikus minőségű folyóvízi rövid nyelű merítőháló Könnyű alumínium keret Innovatív gumis háló „Belső vázas” hálókialakítás . Pillekönnyű súlya által minden korosztály hasznos és kedvelt eszköze.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése