Ipari padló kivitelezése

Hogyan készül az ipari padló ? Mi a különbség az ipari padló és a múgyanta padlóbevonatok között? A szerkezetkész épület betonozási munkái. Fő profilunk az ipari padló kivitelezés.


Vállaljuk gyártócsarnokok, szerelési csarnokok, karbantartási csarnok, raktárcsarnokok, magas polcos tárolócsarnokok ipari padlójának kivitelezését. A legköltséghatékonyabb módot ajánljuk meglévő és új beton padlók, ipari padlók felújítására.

Alacsony karbantartási költségek . Négy magyar ipari padló kivitelező együttműködésével kifejlesztett technológia, amelynek segítségével kiváló minőségű fugamentes ipari padlót lehet előállítani. Az ipari padló kivitelezése. A csarnokot felülről és oldalról . TECHNOLÓGIA, ALKALMAZÁSOK, PROBLÉMÁK. Magas raktáraknál, ahol indukciós vezetésű targoncák vannak tervezve. Az alkalmazott felületkeményítő réteg biztosítja az előírt . Műgyantapadló kivitelezése és Építőipari műgyanta forgalmazása.


Hézagmentes , vízzáró, nagy teherbírású padlófelületek készítése műgyanta felhasználásával.

Parkolóházak, csarnokok, ipari létesítmények, korszerű és gyors kivitelezése , csúszásmentes, vékony illetve önterülő burkolatok saválló és antisztatikus . Speciális beton és vasbeton műtárgyak. A hézagkiosztás tervezésekor általában törekszünk a minél négyzetesebb alakú táblákra (1:oldalarány), valamint a negatív sarkok minimalizálására. Itt erre nem volt lehetőségünk. Hosszú élettartamú, nagy teherbírású.


Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak. Tisztelt leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a VER-BAU Kft. A VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. Ez a szabvány általános betonszerkezetekről (monolit és előregyártott egyaránt) szól, nem kifejezetten az ipari . A hagyományos hőszigetelt padló -rétegrenddel szemben, ahol a hőszigetelés a vízszigetelés felett helyezkedik el, a RAVATHERM XPS zártcellás polisztirolhab elhanyagolható nedvességfelvétele és zéró kapillaritása lehetővé teszi az egyszerű, gyorsan kivitelezhető fordított rétegrendű padlószerkezetek kialakítását is.


Ipari területen való felhasználása mellett, választékosan kialakítható külleme miatt, mára már lakossági igényeket, vagy akár a szolgáltató üzletág szempontjait is kielégítő borítás. Előregyártott szerkezetek gyártása és szerelése (a szerkezetekhez kapcsolódó szerkezetépítési munkák), generál-kivitelezés, ipari padló kivitelezés , traszportbeton értékesítés. Ez a négy terület igen erős a magyar építőipar . Sikereket értünk el a nagy felületi pontosságú ( magasraktárak) és kiemelt felületi igényességű (színes, csiszolt) ipari padlók kivitelezésében vagy az indukciós logisztikai raktárak padlóinak kivitelezésében.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése