Oszloptartó vas

Oszloptartó szeglemezek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik. Faáruház Budakalász:NINCS RAKTÁRON.


CikkszáUdvari Tibor05.

Termék csoport: Szerkezeti kötőelem . OSZLOPTARTÓ SZEGLEMEZ-A HORGANYZOTT, JOBBOS. Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelését nem tudjuk teljesíteni, amelyről rövid időn belül tájékoztatjuk, és a meg nem valósult online vásárlás esetlegesen Ön által már kifizetett ellenértékét visszatérítjük. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Hasonlítsa össze az árakat!


A fa oszloptartó vasalat kiviteltől függően két vagy három fő részből állhat. A betonozható kivitel egy U profilú gerenda tartóból és a hozzá hegesztett betonvas szárból áll, míg a talpasnál az oszloptartó talp tesz lehetővé . Betonozható oszloptartó szilárd rögzítéshez.

Takarítson meg pénzt, vásároljon közvetlenül a gyártótól . Földbe leüthető oszloptartó kehely. Horganyzott acélból készült, így ellenáll a csapadéknak, de a mindennapos vízpermetnek is, mely az öntözőrendszerből érkezik. Vasműszakibolt - webáruház: több, mint éve működő barkácsboltunk már online is várja az érdeklődőket. Legkeresettebb termékeink: szúnyoghálók, füstcsövek, locsolótömlők, kézi szerszámok, izzók, kerékpár alkatrészek, csavarok, víz-gáz-fűtés- villanyszerelési idomok, zárak, lakatok . Ft-ért, akár napos szállítással!


Kötélelem, kötél, rakományrögzítő, heveder, láncok, vasalatok, vasanyag. Leüthető, egyszerű és és könnyű szerelés betonozás, ásás nélkül. A tüzihorganyzás tartós védelmet biztosít a korrózió ellen. Csavarozható oszloptartó. Talpas, U oszloptartó.


Csomagküldésnél érdeklődjön a pontos szállítási költség felöl! Vormann oszloptartó vas betonozható 81x60x102. Várható szállítási idő: 3-munkanap. Rendeljen 1mm-es talpas oszloptartót a transvidia. Magyarországon belül bárhova!


Beépítése betonozással történik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése