Térelválasztók fából

A faburkolat nagyon elegáns dekorációs elem, nemcsak térelválasztó szerepe van, hanem igazán hangulatossá teszi az egész lakást és a teret is megnöveli. Nagyon sok módja van a fa felhasználásának az otthonban kívül és belül egyaránt. Emlékszem, a 90-es években nagy divatja volt a térelválasztóknak, nálunk a nappali-közlekedő között volt egy fából készült, rengeteg könyvvel és virággal díszített elválasztó.


Azóta azért a térelválasztók divatja is változott, egészen modern, ötletes megoldások születnek. Klasszikus kettő az egyben. Akár túl kicsi a lakásunk, akár tágas, térelválasztókat így is, úgy is alkalmazhatunk.


DIY (do it yourself – csináld magad) megoldást is erre. Ha reálisan fel tudjuk mérni a terepet, a szóba jöhető alapanyagokat és a saját tapasztalatunkat barkácsolás témában, akkor már csak a döntés . A nappaliban pedig a hideg kőburkolat helyett már célszerűbb a fából készült burkolat, például a parketta lefektetése. A múltkori bejegyzésben elsősorban konyhai, előszobai és fürdőszobai térelválasztókat láthattunk.


A nappaliban már nem kell tartani a főzésből, sütésből származó szennyeződésekből, viszont mezitláb vagy pedig egy zokniban sokkal kellemesebb a parkettaburkolat a nappaliban. Most továbbmegyünk a hálóba és a gyerekszobába, valamint a nappaliba. Bármiből lehet térelválasztó ! Ráadásul akár ingyen is beszerezhetjük az alapanyagokat. Trükkös megvilágítással pedig lakberendező- gyanússá tehetjük az otthonunkat. A térelválasztók anyaga.


Szintén fából , sokkal nagyobb tiszteletet parancsolóbb, vintage kivitelezésben. Anyagukat tekintve találhatunk fából , vesszőből, rőzséből, nádból, bambuszból, lécrácsból, műanyagból, fémből, kovácsoltvasból, acélelemekből készülteket. Egyedi tervezésű és gyártású térelválasztó rendszerek fából , üvegből, akár nyomtatással dekorálva is. A komolyabb, klasszikus kertekbe válasszuk a kovácsoltvasból, acélból készülteket, míg a kötetlenebb, játékos kertek esetében a . A nyitott terű lakások - legyen az kicsi vagy nagy - egyik legszebb dekorációs módszere, amely praktikus is, ha a két teret valamilyen térelválasztó rendszerrel szeparálod kicsit. Ehhez adunk most ötleteket nektek!


Szekrények, szekrénysorok, polcok. A JYSK-ben mindig van egy jó polc vagy térelválasztó ajánlatunk. Stílusos polcok és térelválasztók széles választékát kínáljuk különböző anyagokból alacsony áron. Jysk Térelválasztó , könyvespolc fakkos.


A fából készült, mutatós virágtartó fal a lehető legkülönfélébb igényeket elégíti ki. A könnyű és szellős felépítésű, mégis lenyűgöző, zöldbe borult remekmű kihangsúlyozza a kert egy-egy szegletét, tereket alkot vagy éppen véd a szomszéd kíváncsi tekintete elöl. A magasra nyúló falaknak fontos szerepük van az árnyékolásban.


A zöld növények nyugalmat árasztanak és a hely mikroklímáját is javítják. A növények mellett fát vagy üveget is választhatunk alapanyagként. Kerítések, térelválasztók , rácsok széles választéka a Nádland Kertvárosban. Kiegészítő tárolókat keresel? A szobainasok, fogasok, térelválasztók és paravánok mellett egyéb tárolókat is találhatsz.


Inspirálódjunk az alábbi néhány hasáb- és rönkfából készült kerítések és térelválasztók mentén. Gyere és nézd meg kínálatunkat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése