Tondach kékes ívesvágású alapcserép

Hagyományos és mégis modern. A Hódfarkú cseréphez hasonló letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi oly népszerűvé. Hódfarkú, hornyolt cserepek olcsón, akár ingyenes szállítással is. Szeretné megnézni hogyan mutat felrakva? Vágási formák : ívesvágású.


Maximális párahűtés, kellemes lakóklíma. Természetes anyagában téglavörös szín. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és emellett karakteressé teszik a fedésképet. Még jobb árat szeretnék . A legváltozatosabb tetőformák fedhetők vele, de nem alkalmas íves felületek fedésére.


Gyors és egyszerű a felrakása, . Tondach Hornyolt ívesvágású téglavörös alapcserép. Ez a tetőcserép piros és antik színben is kapható. Az akció visszavonásig érvényes! Változat ár módosító: Alapár áfával együtt: 15Ft. A HORNYOLT ÍVESVÁGÁSÚ kerámia tetõcserép szakszerû kivitelezés esetén kiválóan alkalmas igényes építészeti megoldásokhoz.


Univerzális lekerekiített gerinc kezdő- és lezáró elem. Sajtolt hármas gerincelosztó elem cm. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Kérje egyedi árajánlatunkat.


Lehetővé teszi a legváltozatosabb szögletes tetőformák kialakítását úgy, hogy annak felrakása gyors és egyszerű legyen. Alkalmazható felújítások és újépítésű házakhoz is egyaránt. A közölt ár csak a tetőhöz . KÉKES ívesvágású alapcserép. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - tondach hornyolt.


Stabil, Baumit, LB-Knauf homlokzati hőszigetelő rendszerek. A téglavörös cserép színét az agyag vasoxid tartalma, az engóbozott cserepek színét pedig az engóbban található különböző ásványi anyagok határozzák meg. Kékes ívesvágású – Antik.


Kunszentmiklós, Kecskeméti u. JELLEMZŐK: Fedési szélesség: kb.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése