Onduline szeg

Műanyag fejű szeg bitumenes hullámlemezekhez, mm. Termék csoport: Bitumenes hullámlemez és kiegészítők. Felhasználás: Puha fából készített lécezés esetén alkalmazható. Onduline rögzítő szeg barna. Különlegesen tervezett, öntött polietilén fejű szeg , korrózióálló gyűrűs kiképzésű szegszárral.


A minőségi szénacél fokozza a tartósságot, a galvanikus horganyzás elősegíti a korrózióvédelmet. Minden második sor (függőlegesen vágott) fél tábla eltolással indul. A szegek különlegesen előállított műanyagból, UV-sugárzásnak ellenálló fejjel készülnek.


A tartósság és a garancia biztosítása érdekében táblánként szeg vagy csavar használata ajánlott. Az eresznél, az átfedéseknés és a gerincnél minden hullámot le kell szegelni. UV védeleév garancia. Piros, barna, zöld és fekete színekben áll rendelkezésre.


Színek: barna, vörös, zöld. Szükséges eszközök a beépítéshez. Ez feltétlenül szük- séges.


A páradús levegô elvezetésére páraelszívó tetôfóliát kell . Vásárlás: Szeg árak, eladó Szegek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Szeg termékek, Szeg márkák.


Termék elérhetősége: Készletről rövid határidőn belül elérhető. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


ONDULINE SZEG (PALASZEG). Rögzítő szeg – AQUAWELL AC rögzítőszeg. Horganyzott szárú PVC fejjel ellátott szeg. Hány rögzítés szükséges táblánként? Az anyag tulajdonságai és a rendszertartozékok teljes választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tetőszerkezetre könnyen és gyorsan felrakható – legyen az fa lécezés, teljes aládeszkázás, beton vagy fémszerkezet, hőszigetelt vagy hőszigetelés . Es fehlt: onduline HULLÁMPALA - R. Guttapral gerincelem barna.


A Bardoline Classic zsindely zsindelyek tetszetős, színes és tartós tetőszerkezetet biztosítanak sokféle kerti építmény számára. LINE hullámlemez fedések önszigetelő fejjel ellátott rögzítőeleme. Aquawell Line bitumenes hullámlemez x 2m. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is.


Anyaga: Bitumennel átitatott . Számos szubjektív tényező befolyásolhatja választásunkat, de mindenképpen figyelembe veendő az épület stílusa és a tető hajlásszöge. Az is fontos kérdés, hogy készül-e tetőtér beépítés a magastető alatt, vagy sem .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése