Vissza nem térítendő támogatások magánszemélyeknek 2017

Pénztámogatás műszaki cikkek vásárlására! CíGreen-Light Ingyen Tablet eszközök támogatása és Pc számítógép konfiguráció vásárlásának támogatása , Ingyen Weboldal- Webáruház támogatása , . Az összes aktuális, magánszemélyeknek szóló pályázati lehetőség listája. Vissza nem térítendő állami. Most millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kaphat! Figyelem – millió forint vissza nem térítendő állami támogatás ! Ft-ot dob ki az ablakon, aki nem él ezekkel a lehetőségekkel.


Már igényelhető több mint 2milliárd forint vissza nem térítendő támogatás. KKV-k és magánszemélyek számára. Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó visszatérítendő támogatás.


Most már vissza nem térítendő konstrukcióval is ki lehet egészíteni a támogatást ! Magánszemélyek épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás biztosítása . A legfontosabb vissza nem térítendő támogatások és energetikai pályázatok magánszemélyek részére. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a teljes beruházás -ával már elindítható a pályázat, a vissza nem térítendő támogatás mértéke , a fennmaradó -ot pedig hitelből lehet . A vissza nem térítendő támogatást hűtőszekrények, fagyasztószekrények, mosógépek és szárítógépek energia megtakarítást . Mostantól akár millió forint vissza nem térítendő támogatás is igényelhető, népi építészeti emlékek helyreállítására. A támogatást a Népi Építészeti Program keretében, a Lechner Tudásközpont közreműködésével a Miniszterelnökség biztosítja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése