Ácsmunka nyíregyháza

A nálunk hirdető Mesterekkel. Kőműves munka festő, burkolások, stb stb . Egyéni vállalkozó vagyok. Sok éves tapasztalatal . Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Nyíregyháza kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Elvárások: -középfokú végzettség (ács, asztalos, fémipari szakmunkás) -jó fizikum -terhelhetőség. Régi épületek felújításához keresünk épület asztalosokat, ácsokat. Jász-Nagykun-Szolnok, Kenderes.


Korrekt áron, ingyenes felméréssel az ország. Cégböngésző, cégadatok, cégek - Cégböngésző: cégkivonat, céginformáció egy helyen! Hoppá, ez az oldal jelenleg nem elérhető!


Szeretnéd tudni, ki van a top 100-ban? Friss Ács, tetőfedő állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás, ácsmunka , élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen! Cégünk fő profilja az ácsmunka , tetőfedés , tető felújítás.


Profi tetőfedő, ács munkatársaink gondoskodnak a tetőfedés minőségéről. Való igaz azonban, hogy szívemnek a nyíregyházi évek voltak a legkedvesebbek , már csak azért is, mert ott együtt játszhattam a két testvéremmel. A nosztalgiázásra Nyírmeggyesen is van lehetőségem, hiszen itt is egykori csapattársaim között lehetek. A testvéreimmel pedig a hét végén leszünk újra együtt . CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Saját gyártású BONA cserepeslemezre . A minőség, szaktudás, a folyamatos fejlődés és a megrendelők elégedettsége teszi lehetővé, hogy több mint fél évszázada jelen vagyunk a szakmában. Igyekszünk megfelelni a jelenkor követelményeinek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése