Dőlőbója eladó

Shimano beast master bx feeder eladó ! Komárom-Esztergom, Oroszlány. Nyeletofekes uj allopotu Okuma, 1. Jász-Nagykun-Szolnok, Szelevény. Ingyenes házhozszállítás.


Eladó alkonykapcsolós dőlőbója. A minimális rendelési hossz méter,tetszés szerint hosszabb. A világítófej fél méter hosszú,és az alkonykapcsolót 2xAA-s ceruzaelem működteti. Alkonykapcsolós dőlőbója.


Több színben méter alaphossz kívánságra hosszabbítható. Az igazán praktikus és egyszerű csatlakozóknak köszönhetően kön. Az éjszakai horgászatok nélkülözhetetlen kelléke ez a világító dőlő bója. Az etetés helyének megjelölésére alkalmas,tökéletesen használható. A csatlakozás körül gumitömítés található, így biztos nem ázik be, még tartósan víz alatt sem.


A kis fogyasztású Led-izzó, . A többi bójával szemben ez a boja az igazán praktikus teleszkópos kivitelnek köszönhetően önműködően beáll a vízmélységnek megfelelően. Magassága métertől 4 . A talapa 2kg tud mozogni minden iranyban olyan a kialakitasa hogy nem tud elakadni benne a zsinór! Az egyik legjobb alkonykapcsolós dőlő bója ár-érték viszonylatban, azokban az időkben, ahol az . Az összes fontos kritériumnak megfelelve létrehoztuk az ICC Classic alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres vízmélységtől egészen méteres mélységű vizekben egyaránt.


Teljesen új, még sosem használt, garanciális Garmin Fishfinder halradar eladó. Humminbird Smartcast RF15e halradar. JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB TERMÉK! Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan!


Dőlőbója világító fejjel. A többnapos, vagy akár több hetes horgászatok során a meghorgászandó, etetett helyet mindig érdemes valamilyen formában megjelölni, a koncentrált etetés és pontos végszerelék elhelyezésének megkönnyítésének érdekében akár dobós, akár behúzásos technikát . Többféle olcsó, használt dőlőbója eladó. Mennyi a dőlőbója ára használtan?


Játék, Hobbi, Sport - Sport - Horgászat kategóriában Aukciómánia. Rövidebb szállítási hossz, hordtáska, nagyon jól látható világítófej. Az összes általunk igen fontosnak tartott kritériumnak megfelelve létrehoztuk az ICC Premium alkonykapcsolós dőlő bóját, amely tökéletesen használható akár a sekély méteres .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése