Felülvilágító kupola ár

Hasonlítsa össze az árakat! Minden egyes méretet stabil befogókerettel és időjárás elleni védelemként, formára kialakított esővetővel szállítjuk. A befogókeret élvédelmet kínál a műanyag héjaknak, és lehetővé teszi a felülvilágító kupola gyors szerelését a biztonságos működésű zsanérokkal. A beépítés mindig egy hozzá tartozó lábazaton történik. Lerövíditi és megkönnyíti a felülvilágító ablakok beépítését, amennyiben szükség van azok kiemelésére (pl zöldtetők, kavicsos tetők).


A fent megadott ár termékre vonatkozik!

Hőszigetelt felülvilágító kupola CFP típus. Víztiszta polikarbonát kupolával. Tetőhajlásszög 0°-tól 15-os hajlásszögig építhető be. Jellemzők Minimális hőveszteség. Könnyű és egyszerű kijutás a tetőre.


A zárt állapotban áthatatlan gázrugók a nyitott szárnyat fixen . Nem nyitható (fix) VELUX CFP kupola ideális olyan esetekben, amikor nagy mennyiségű termé. A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 32 .

Csak képzelje el, hogyan változtatja meg otthonát egy VELUX felülvilágító kupola ! Felülvilágító kupola : A termék nem rendelhető! VELUX fix (nem nyitható) felülvilágító kupola (CFP). A jól ismert lapostetős felülivlágító kupola tökéletesre fejlesztett példánya – lakó- és középületekbe.


Ideális, ha nagy mennyiségű fényre van szükség egy helyiségben a szellőztetési funkció nélkül. Az akril és polikarbonát anyag ütésálló, sokkal ellenállóbb, mint más . Különböző Velux tetőablakok és tetősik ablakok anyagok egy helyen széles. VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola készlet zárt terek megvilágításához, természetes fénnyel - szakértői tanácsadással, kedvező szállítási feltételekkel.


AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel - vízszigetelő lemezek és hőszigetelő anyagok készpénz fizetéses és előre átutalásos fizetési mód . Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. Kör, négyzet illetve téglalap alaprajzú, 1-2-vagy rétegű felülvilágító kupolák lábazattal, opcionálisan kézi és elektromos nyitással, víztiszta vagy opál színben, polikarbonát vagy plexi. A kupola héjak az alábbi színekben rendelhetők:. Kedvezmény a gyári árból: Webáruházunk árai már eleve jelentős kedvezményt tartalmaznak. Előreutalásos fizetés esetén további kedvezményt biztosítunk.


Az akril vagy polikarbonát kupola alatt hőszigetelt, biztonsági üvegezés helyezkedik el. Az üvegezés kívül edzett, belül ragasztott, vagyis törés esetén az autók szélvédőjéhez hasonlóan egyben marad. Az üvegrétegek között elhelyezett fólia megnehezíti az illetéktelen behatolást.


A Velux Magyarország Kft. Gazdag termékskálája révén .

A tetőtéri ablakairól ismert cég ezentúl nemcsak magas-, hanem lapostetőbe is kínál olyan megoldásokat, amelyek természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket. A VELUX Magyarország Kft. A hőszigetelt felülvilágító kupola termékcsalád azért egyedi a . Norlux – sávfelülvilágítók. Elsősorban csarnoképületek, ipari helyisé- gek, raktárak felülvilágítására szolgálnak.


Greschalux felülvilágító kupola -program. Cseppforma, nyitható Pirami nyitható. LTP trapézlemezhez profilozott szerelőtalp.


Lehetővé teszi a kupolás és kupola nélküli felülvilágító ablak típusok cm-el történő kiemelését a lapostető síkjához képest.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése