Használt fiamma előtető

Függőleges oldalfalra, vagy adapterrel fölé szerelhető, kitekerhető kazettás előtető lakóautókra, lakókocsikra, furgonokra. Kiforrott, megbízható konstrukciójának köszönhetően az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb típus a piacon. A függőleges falra történő rögzítéshez szükséges adapterek a csomag tartozékai. Egyedi gyártású 180x1cm-es kovácsoltvas előtető újpesten eladó ! Lakókocsi alkatrészek az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Kézzel kitekerhető, zsákos előtetők lakókocsikra. Csak néhány másodpercre van szükség, ho. Termék helye: Dunaharaszti.


A lábak és a támasztókarok a ponyvatartó hengerbe vannak elrejtve. Az erős cipzárral készült vinil védőzsák teljesen vízálló, 1-osan védve a . Tájékoztatjuk a Tisztelt érdeklődőket, hogy a Fiamma Caravanstore előtetőkhöz megadott (elég magas) szállítási díjak a hosszú árukat elszállító egyetlen futárszolgálat listaárai. Amennyiben Ön megadja nekünk lakcímét, megkeressük a lakóhelyére, vagy annak közelébe történő legalacsonyabb szállítási díjat. Felszereltség: Mosogató, hűtő, tűzhely, Truma körfűtés, zuhanyfülke beépített wc- vel, gázbojler, hideg-meleg vízrendszer, beépített víztartály, Fiamma előtető , db -os hátsó kerékpártartó, csomagtartó, tetőbox.


Egyéb információ: Teljesítmény: kw. Most Fiamma f 45-ös van a kocsi oldalán, de ezt sem szeretem. A lakókocsira a behúzhatós, zsákos, előtető az ideális. Az előtető többfunkciós lehet dísze a háznak és eső ellen is védhet. S-M-L-XL A polikarbonát tető átlátszó, időjárásálló, ütésálló és.


Eladó egy használt jó állapotú Fiamma caravanstore előtető 2cm-es hosszban. Sátor, előtető , ponyvagarázs kèszítèse,javítása fèm,vagy fa szerkezettel. Felszereltség: AL-KO alváz és futómű, 12V-os Truma E körfűtés, 5l-es Truma Therme elektromos vízmelegítő, égőfejes főzőlap üvegtetővel, krómozott mosogató, Dometic hűtőszekrény, beépített víztartály, fürdőhelység zuhanykiépítéssel és beépített Dometic WC-vel, kombinált rolók minden ablakon, stabilizátoros vonófej, . Két út között a legjobb döntés! Karavándor Kempingcikk Áruház. Sátrak, sátorkiegészítők kempingfelszerelési tartozékok, szabadidős termékek év szakmai tapasztalattal.


NÉMET LAKÓAUTÓRÓL CSERÉLTÉK LE, A KÜLSEJÉN LÉVŐ FELÜLETI KARISTOLÁS MIATT. FIAMMA F-TI m hosszú. SZERKEZETILEG ÉS A PONYVÁJÁT ILLETŐEN ÚJ ÁLLAPOTÚ. J ÁRA 6EURÓ VOLT VILÁGOSÍTOTTAK ENGEM IS FEL.


Typusa: Fiamma kilogramm. A használt lakóautók őszi seregszemléjére cégünk a Levanter Lakóautó Kft. Ha ezen a napon vásárol, vagy rendel Fiamma előtetőt , elősátrat, kerékpártartót, Telair tetőklímát, vagy Teleco műholdas antennát, a beszerelést ingyen .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése