Leier füstantracit

Macchiato, Taverna Terra. Marrone natúr, kagylóhéj natúr, füstantracit natúr, gesztenye natúr, riolitsárga natúr . CASTRUM falazókő: méretben, szabálytalan kötésben egymás feletti átfedéssel vagy ragasztással építhető falazattá. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos . Füstantracit melírozott. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg.


A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, a különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű. Ezzel a kerítéselem tökéletesen illeszkedik a térkőburkolathoz! Az antik termékvonal közvetlen kibővítéseként kellemes színeivel kiválóan illeszkedik klasszikus vagy mediterrán hangulatú környezetbe is. Az elemek koptatott felülete patinás hatást kelt, mely hangsúlyossá teszi az antik . Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és egyéb burkolat, szaniter, nyílászáró utánajárást otthonuk felépítése során. Leier Modus fedlap (46x28x6) méretben.


Győr, Csorna, Mosonmagyaróvár, Szombathely) és webshopunkon megtalál . A szárazfalazó hasított nyers felületei kiemelik környezetük természetességét. A különleges gyártási eljárásnak . Választható színek: kagylóhéj, gesztenye, füstantracit , marrone, riolitsárga. Teherautós forgalomra is számíthat az elkészülő burkolaton? Méret, 10x2 20x2 20xcm. Leírás, Ha a markáns színeket kedveli, akkor a TAVERNA térkő füstantracit színét Önnek találták ki.


A kellemesen meleg színek mellett a Taverna füstantracit képviseli a térkő típus karekteres . A térkövek sorokba történő rendezésével egy természetes, . Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. A feltüntetett egységárak az Áfát tartalmazzák, gyártó telephelyén és kereskedőpartnereinknél értendők. Sivá Natur, Oriešková tieňovaná, Škorica. Orechové lístie tieňovaná, Dymový krištáľ tieňovaná, Lastúra tieňovaná. CASTRUM térkő műszaki adatok árak színválaszték kagylóhéj, natúr kagylóhéj, antik.


Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért! Egy különösen választékos és elegáns kerti . Szürke natúr és szemcseszórt. Jurasárga natúr és szemcseszórt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése