Lemezlyukasztó gép

Ezekkel a gépekkel előfurat nélkül, gyorsan készíthetünk körfuratokat és szögletes kivágásokat. Elég a középpont bejelölése filctollal, pontozni sem kell! Makita akkus lemezlyukasztó DJN161Z 18V alapgép. A videó teljes méretben itt megtekinthető.


Elérhetőség: Rendelhető. Ingyenes házhozszállítás. Hitachi lemezlyukasztó CN16SA 400W.


A Technoform Kft a MAKITA benzinmotoros gépek garanciális márkaszervize, MAKITA elektromos, akkumulátoros gépek márkaszervize. Szervizhátterünknek köszönhetően a webáruházunkban vásárolt Makita, . Hasonlítsa össze az árakat! Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a tessitore-szerszamok. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani és letiltani.


Kezdőlap Menüpont Kapcsolat Letölthető katalógusok Szállítás. Fémipari gép Lemezvágó, lemezlyukasztó. Webshopunk régóta foglalkozik szerszámok és kellékek kereskedelmével.


Lemezlyukasztó mm Virax szerszámok és gépek mm. Munkavégzés lehetséges az előrajzolás és sablon után egyszerűen. A Bosch GNA legkisebb és legkönnyebben kezelhető lemezlyukasztó a Boschtól. Karcsú kialakítása a bolygókerekes meghajtás révén alkalmas belső kivágáshoz. Géppel szállított tartozékok.


A legtöbb formázáshoz nem szükséges két lépés, azokat egyetlen szerszámmal, egyetlen művelettel el lehet végezni. Ezzel szemben egy klasszikus zsanér elkészítéséhez nemcsak több művelet, hanem több szerszám is szükséges. A zsanér funkciója által megkívánt forma alaktűrése, valamint a gyártás . Format lemezlyukasztó 15. Regisztráció esetén kedvezmény 15. Adatok : Elektromos teljesítmény 5W ami biztosan elégséges.


Vágható vastagság szénacélnál mm, alumíniumnál mm, és a lényeges, hogy rozsdamentes lemezt . A Rothenberger által gyártott, több mint 5. Rothenberger Ruko mm csavaros lemezlyukasztó is a világ legszéleskörűbb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése