Oromszegély lemez cseréphez

Használható zsindelyfedésnél és bármilyen tetőfedés kiegészítő (pl. tetőfólia rávezető) lemezszegélyeként. Bádogos szerkezetek, Tetőkiegészítők cseréphez ,Tetőfedő Anyagok, Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással!


Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Bármelyiket is választjuk legyen az cserép , zsindely, de még a lemez fedés is, nem fog teljesen illeszkedni egymáshoz. Orom szegély : Orom szegély.


A tető oldaldeszkázását kell letakarni vele,. Csatorna szegély horganyzott oromszegély 25-ös keskeny cm-es, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A tetőszerkezeten lévő oromdeszka fedésére szolgáló elem. Mérete: 1x 200cm és x 2cm. Feladata: A tetődeszkázat oldalsó szélének csapadék elleni védelme, az esővíz levezetése az esőcsatorna felé.


Előnye: használatával megakadályozható a deszkázat vagy OSB idő . Hiába van ugyanis a tető gerinc közelében néhány szellőző cserép , ha az eresz vonalában nincs hézag hagyva ahol bemenjen a levegő. Hullámos cserepeknél ( Bramac, Mediterrán, stb.) még csak csak tud valami levegő bemenni alul, de egy sík tetőfedő anyagnál már nem nagyon tud szellőzni, mert nem tud a levegő . Az oromszegélyt tényleg ne üsd át semmivel, vagy ha nagyonnagyon muszáj, akkor használj gumis tömitést (házilag: biciklibelső gumija duplán hajtva). Régi kétkampós cserép van és ott vannak fél darabok is, így lecsuszna a lemezen , vagy csak fogná. A tetőfóliát fel kell hajtani a tető oromdeszka felőli végén. Szegélyek Horganyzott Oromszegély.


Hosszak: m -es 3m - es. Anyaga: mm vastag alumínium, védőfóliával ellátva. Kémény- és falszegély (easy form).


Rögzítés: rögzítőnyelvekkel, cm- . Kúpkapocs Bramac- Jamina cseréphez , Ft. Típus szegélyek - cseréplezáró , oromdeszka-szegély, vápalemez , gerinclemez. Kérjük tekintse át az árlistánkat, amely tartalmazza a szegélyek rajzát, pontos méreteit és az árakat. Kérje Rainline Expert munkatársunk vagy bádogos kivitelezője segítségét! Tömítőprofilok, alátétfóliák.


TETŐSZÉLESSÉG követelmény: tetőfedés elemei egész számban kiosztható legyen tetődeszkázattal együtt, pl. Oromszegély lemez cseréphez ,azzurro unico terra cotto monti betoncserép, azzurro unico cserép,azzurro unico rustica cserép,azzurro unico terra cserép, mediterrán magyarország betoncserép gyártó kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése