Praktiker tégla

Ahogy Önnek praktikusabb! London térkő szürke színben. Palettával történő rendelés esetén a raklap betétdíjas. Térburkolókő LONDON, szürke Klasszikus tégla formájú. BEL-KÜLTÉRI FALBURKOLÓ MODENA VILÁGOS TÉGLA.


A habanyag vízzel átitatott, hosszú időtartamra. Biztosítja a virágok életét. Címeres tégla falburkoló elem 2. Alumínium-oxid tartalom 1, vízfelvétel , tűzállóképesse.


Róma tégla térkő homok színben. OBI barkácsáruházaiban és webáruházában - minden, ami a házba, a kertbe és az építkezéshez kell. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! FabroStone, San Remo falburkoló tégla. Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére.


Praktiker valamennyi magyarországi áruházában kedvezmény a . Az Ytong termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezés helyszínére és (raklap feletti mennyiség esetén) Budapest km-es körzetén belül szállítási díjat sem számítunk . Kő-, tégla -, műkőápoló és impregnáló szerek. Tekintse meg alább a hasonló ingatlanok listáját, vagy használja oldalunk keresőjét és böngésszen az aktív ingatlankínálatunkban. Típus: eladó társasházi lakás.


Mennyiség: (A kiválasztott termékeket fent a kosárban találja meg).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése