Prefa lefolyócső ár

A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 40. Prefa alu lefolyócső , alumínium ötvözetből, védőfóliával. Színes alumínium ereszcsatorna-rendszer.


Az ereszcsatorna-rendszer elemeihez és a szín kiválasztásához segítséget az árlista alatt talál. Prefa termékeket nem tartunk raktárkészleten, csak megrendelés esetén áll módunkba beszerezni. Beszerzési és szállítási ideje kb . A négyszögszelvényű alumínium lefolyócső -rendszer új fejezetet jelent a tető- vízelvezetésben.


A leegyszerűsített és elegáns formatervezésnek köszönhetően optimális modern épületeknél való alkalmazáshoz. Az innovatív alumíniumtermékek nemcsak különösen robusztusak, de jól is néznek ki. A hátoldalon lévő tartók . Egycsöves és kétcsöves hófogótartókhoz.


Az ár magába foglalja a 1mmes hófogórúd toldó elemet. Horganyzott acél, porszórt kivitelben. Porszórt alumínium ötvözetből. ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok. A színgarancia a bevonat felületére vonatkozik, annak lepattogzására és felhólyagosodására , a garanciajegyben foglalt feltételek szerint.


A műszaki változtatások és a nyomdai hibák jogát fenntartjuk. A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer standard színei: Az árlista árai Áfa nélkül értendők! BUTK Csatorna levezetőcső lefolyócsőhöz. SRÖRM Lefolyócső -toldó karmantyú. Kérésre az elküldött tervdokumentációk alapján a szükséges anyagmennyiségeket díjmentesen kiszámítjuk.


Kérjen kötelezettség mentes egyedi árajánlatot! FA -t tartalmazzák a megadott áraktól kezdődnek és m2-re értendőek ! EN AW T, Trapézforma. Az árak az áfát nem tartalmazzák!


PREFA Lefolyócső bilincs.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése