Tetőlétra ár

Kosárba rakom a terméket. Zarges Z3Színes tetőlétra 7 . A termék csak személyesen vehető át! Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó tetőlétra kategóriába tartozó termékek árait!


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Ezálltal garantált a stabil kényelmes járhatóság. A tető meredekségétől függően. Krause - Tetőlétra fa fokos Tetőkön végzett szerelési munkákhoz. A TERMÉKET CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÁTADNI.


Budapest és Szombathelyi üzletünkben) FUTÁRSZOLGÁLATTAL NEM TUDJUK . Maximális megengedett terhelés: 1kg. Rögzítésekkel és szerelési utasítással szállítva. Ezen létra felszerelése az ajtók felső részén csíptetéssel, az alsó részen pedig fúrással történik. A létra megkönnyíti a csomagok elhelyezését a tetőcsomagtartón és . Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Az árak az Ř mérettől függetlenül érvényesek.


OMV Ereszcsatorna betorkoló csonk. SOK Betorkolócsonk, félkörszelvényű függő ereszcsatornához. Kiválasztott cikk: Egyéb verziók. Garanciával Szállítással.


Győr-Moson-Sopron, Győr. A biztonsági tetőkampók (tetőhorgok) a tetőlétra beakasztására és a leesés elleni biztosítókötél rögzítésére szolgálnak. Létra alu teleszkópos 3. Felszerelésükre minimum 200xmm-es fenyődeszka szükséges, amit két tetőléc közé rögzítenek 6–db horganyzott szeggel. Aknalétrák alkalmazási területei: Biztonságos leereszkedés pl. Műszaki információ, - minden járatos tetőburkolathoz és tetőhajláshoz 60º-ig - tartók stabil, könnyűfém profilból - többszörösen rögzített, erősen bordázott létrafokok a stabil helyzetért minden megengedett hajlásnál.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át!


Szerelési munkákhoz a tetőlétra a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó segítségével (a normál rögzítőkampók használata nélkül) is rögzíthető. A műszaki adatok nagyméretben . Szakipari létrák Ipari (Stabilo Professional) Tetőlétra , létra, aluminium létra, alu létra, teleszkópos létra, fa létra, krause létra, háztartási létra, Krausefalétra, összecsukható létra, szobalétra, fellépő létra, támasztólétra, alu létra ár , .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése