Tondach nativa árak

Ha ennél is jobb árat szeretne, adja meg a szükséges mennyiséget, majd az adatait és a szállítási címet. Kollégáink elkészítik a pontos ajánlatot, amit eljuttatnak Önnek. Ft 2Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t). Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban értendőek és visszavonásig érvényesek.


Color line — FusionColor. Protect line — FusionProtect. Natúrtermék (1 természet). A kerámia tetőcserepek . A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ennek következtében egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.


TONDACH kerámia tetőcserepek hagyományos- és gazdaságos XXL méretben. Természetes alapanyagból. Ha Ön építkezik és a lehető legjobb áron szeretné megvásárolni otthonához a tetőcserepeket, akkor jó helyen jár! Minek köszönhető a nagyon kedvező ár ? Rendezés: A - Z, Z - A, Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő.


Tetőcserép akció és kémény akció kedvező ajánlatokkal! Kerámia tetőcserép, a tökéletes tetőfedőanyag! Vásárlás előtt tekintse meg a termékeket az építőanyag kereskedőknél!


További színválaszték a tondach. WIENERBERGER csoport tagja. A TONDACH Magyarország Zrt. Az akciós árak a gyár által megadott minimálisan hirdethetõ árak , kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott cserépre kattintva! Kattintson és kérjen egyedi árajánlatot!


Kattintson az Önt érdeklõ színre és kérjen . Nativa- 01_original_with_watermark. Nézze meg a cserép akció választékát részletesen. Az ár az Áfa-t tartalmazza, érvényes a készlet erejéig! Bramac Merito Plus: A Bramac Merito sorozata rubinvörös, barna és antracit színben kínál klasszikus vonalú, időtálló, a hagyományosnál kisebb súlyú cserepeket.


Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése