Famintás trapézlemez nyíregyháza

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! RenovaShop - Speciál Kontakt Kft.


Nyíregyháza , Kinizsi P. A Dohánygyár és az Agroker között). Nyitva tartás főszezonban, április 01. Cégjegyzéket vezető bíróság: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei.


Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb. Famintás lemezek: fenyő, mahagóni, dió mintázattal. Szendvicspanel Oldalfal I. Kérje egyedi ajánlatunkat! Trapézlemez Horganyzott 0 . Kerítést szeretne építeni vagy a két évente lefestett kerítését korszerűsíteni?


Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez. TTTTrapÉzlemez , Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre gyártását. Ttrapézlemezeinket főként. Tés Tfamintás trapézlemez méretre gyártás. Azonban valljuk be őszintén, a praktikusság a és egyszerű felhelyezhetősége mellett nem mondhattuk rá, hogy igazán trendi.


Azonban egy speciális eljárással már valóban dekoritív és egyedi trapézlemezekből alakíthatjuk ki akár kerítésünket, akár a stablon burkolatunkat is. Töltse le részletes termékismertetőnket az alább ilinkre kattintva: Élelmiszeripari szendvicspanel - termékismertető. Ha ellátogat hozzánk, akkor választhat . Telephelyünkön gyártás, és raktáron lévő termékek forgalmazása is történik. A lemeznek csak az egyik oldala festett, a másik oldala világos szürkés árnyalatú.


Az árak m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár fizetendő. A lemez szélessége fix méret amin nem tudunk változtatni! A KÁLLÓ-„fém” cégcsoport összesen féle trapézlemez profilt gyárt.


A trapézlemezeket egyedi méretre vágjuk, becsomagoljuk és mennyiségtől függően az ország bármely pontjára leszállítjuk. A printech technológia egy offset nyomást jelent, amivel az acél alapanyagra felviszik az esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő mintát. Cserepeslemezek, trapézlemezek gazdaságos beszállítója. A famintás lemeztermékek előnyei: - Élethű, esztétikus felület .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése