Földgázos hőlégfúvó

MASTER CFFöldgáz üzemű szekrényes fűtőberendezés horganyzott burkolattal. Kiválóan alkalmas csarnokok és raktárak, műhelyek, üzemek, ipari és mezőgazdasági létesítmények fűtésére. A készülék gyorsan és egyszerűen telepíthető.


Ideális az állattartáshoz szükséges fűtési és szellőztetési feladatok ellátására. Függeszthető, inox, automata, állandó teljesítményű, földgázos , közvetlen befúvású hőlégfúvók. Elektronikus vezérlés, külső termosztát csatlakozási hellyel szerelve.

Fokozottan szellőztetett növénytermesztő, állattartó, raktár, hidegtároló, stb. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - holegbefuvo. Gyújtóégős gyújtású Automata hőlégfúvók, Fölgáz üzemű Blokkégős kéményes hőlégfúvók.


Mobil Földgázos Hőlégfúvók. Termosztát csatlakoztatható a készülékekhez,. Vezető hőlégfúvó -gyártóként a Robur mindig is stratégiai szempontnak tekintette az energiamegtakarítást.


Ez testesül meg látványosan a 1– 9kW fűtőteljesítményű, akár 1 -os hatásfokú (az alsó fűtőértékre vetítve) G kondenzációs hőlégfúvóban. A bevált alapkonstrukcióra támaszkodva kondenzációs hőcserélőt .

BLOWTHERM cég közösen fejlesztette ki ezeket a hőlégfúvókat, a BLOWTHERM cég több mint éves, míg a DEWA Zrt. A közös cél, hogy a kiváló minőség és teljesítmény megtartása mellett a berendezések gázfogyasztása tovább . A Thermobile hőlégfúvók , párátlanítók, mobil klímák és kiegészítők magyarországi forgalmazója a Zofield Kft. Aktuális Gázos hőlégfúvó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! HÕLÉGFÚVÓ, HOLEGFUVO gyártás, HÕLÉGFÚVÓ forgalmazás és HOLEGFUVO szerviz.


Hordozható, gázos hőlégbefúvó , univerzális használatra. Robosztus, rozsdamentes acél kivitel, nyomásszabályozóval és tömlővel. A piezo-elektromos gyújtá. JETFIRE JS gázos hőlégfúvó.


HŐLÉGFÚVÓ MASTER BLP17M DC (PB GÁZOS 16KW) SZETT. V-os elektromos hőlégfúvók. Háromfázisú elektromos hőlégfúvók. AKCIÓS GÁZolajos hőLÉGFÚVÓ, olajos hőlégfúvó, Pb gazos hőlégfúvó , gazos hőlégfúvó ,. Földgázos hőlégfúvó , fatuzelesu hőlégfúvó, elektromos hőlégfúvó, mobil hőlégfúvó, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése