Gázüzemű hőlégfúvó árak

HŐLÉGFÚVÓ MASTER BLP(PB GÁZOS 11KW). Szállítási idő: órán belül. MASTER BLP- PB-gázzal működő hőlégfúvó , fűtőberendezésFűtőteljesítmény nem szabályozható Főbb jellemzők: Kézi begyújtás - piezo Biztonsági szeleppel ellátott nyomáscsökkentő Nyomáscsökkentővel és gázcsővel szállítva . Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Eladó PB Gázüzemű hőlégfúvók kedvező áron, újonnan és használtan is a Profirent gépkölcsönzőkben országszerte.


Csarnokok, raktára, állattartó telepek fűtéséhez, klimatizálásához ajánljuk ipari elektromos, gázolajos, valamint PB gázos hőlégfúvóinkat. Akár bérlést, akár vásárlást tervez forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink segítenek felmérni, hogy milyen méretű és tudású hőlégbefúvó a legalkalmasabb . Nettó ár (Ft), 35_40-, 44_40-, 61_40-, 89_40. A MASTER PB- gáz üzemű hőlégfúvók azonnal, nagy mennyiségű meleg levegőt állítanak elő.


A készülékek telepítést nem igényelnek, gazdaságosan, hatékonyan és üzembiztosan működnek. Kiválóan alkalmasak nagy, jól szellőző terek, pl. Típus, Teljesítmény, Hálózati feszültség, Nedvességvédelem fokozat, Nettó Ár. BLOWTHERM cég több mint éves, míg a DEWA Zrt. A közös cél, hogy a kiváló minőség és teljesítmény megtartása mellett a berendezések gázfogyasztása tovább csökkenjen és a piaci ár továbbra is versenyképes maradjon.


Sok helyen a Robur szó egyet jelent a hőlégfúvóval, és ezt a készülék a minőségével és megbízhatóságával érdemelte ki. A tűztér egyedi fejlesztésű elemei garantálják a 1- 6kW fűtőteljesítményű M hőlégfúvók hosszú élettartamát és gazdaságos működését. A szabadalmaztatott hőcserélő csökkenti a függőleges . Ez testesül meg látványosan a 1– 9kW fűtőteljesítményű, akár 1 -os hatásfokú (az alsó fűtőértékre vetítve) G kondenzációs hőlégfúvóban.


A bevált alapkonstrukcióra támaszkodva kondenzációs hőcserélőt és mikroprocesszoros szabályzást építettek be, valamint az égési folyamatot meghatározó gáz , füstgáz- és . A VENTOUX típusú melegvizes vagy gőzös hőlégfúvókat nagy légterű helyiségek fűtésére tervezték. A NIAGARA típusú légfüggönyöket m-es kapumagasságig való elhelyezésre, nagy sebességű, levegő (belső vagy fűtött levegő) kifúvására tervezték, amely a kapu . A hőlégfúvók üzemeltethetőek kézi és termosztátos üzemben is. A kézi üzem esetén a gázolajos hőlégfúvó addig üzemel, amíg az üzemeltető személy le nem állítja, vagy a helytelen használat esetén, amíg a gázolaj kifogy a tartályból. Kosárba rakom a terméket.


Hőlégfúvók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Tartós bérlet esetén egyedi árat tudunk adni! MASTER BLPhősugárzó vásárlás: MASTER BLPárak összehasonlítása, MASTER BLPakció!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése