Gipszkarton szerelés zalaegerszeg

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Zalaegerszeg Kiserdei u. Homlokzati hőszigetelő rendszer, szárazépítészet, álmennyezet lapok, hőszigetelő anyagok, tetőfedő- tetőkiegészítők, nyílászárók, szalagparketta, vakolatok, vízszigetelés-vízelvezetés , . A nálunk hirdető Mesterekkel csak jól járhatsz! A gipszkarton rendszerek az épületek belső tereiben válaszfalak és közvetlenül falra ragasztott vagy vázra szerelt falburkolatok, tetőtéri- és egyéb mennyezetburkolatok, valamint függesztett álmennyezetek építésére alkalmas szerkezetek.


Ingyenes zalaegerszegi állásportál! Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Feltétel önálló munkavégzés. Német nyelvtudás előny, de nem feltétel. Feladás dátuma: január 3. Gipszkarton szerelésben való jártasság.


Ha valami egyedit és szépet keres, AKKOR JÓ HELYEN JÁR! A zalaegerszegi születésű, közgazdasági érettségivel rendelkező Köcse Zsolt egy gipszkarton - szerelő vállalkozás tagjaként dolgozik Németországban. Még a szakközépiskolában kezdett el nyaranta az építőiparban tevékenykedni, gipszkarton - szerelőként.


A suli végén régi álmát valósítva meg . Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, napellenzők méretre kivitelezése, forgalmazás, beépítés. Fa és műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése. Egy kereséssel az összes állás.


Perfekt német nyelven beszélő gipszkarton szerelő kollégát keresek ausztriai építőipari munkára Bécs városába hosszú távú munkalehetőséggel! Mert neten kerestem, de nem igazán találok semmit. OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Kül- és beltéri vakolat árak, festékek, szigetelő anyagok, tetőfóliák, hőtükör fóliák. NINCS SZAKKÉPZETTSÉGE, SZOMBATHELY.


ASZTALOSMUNKÁK PARKETTÁZÁS, GIPSZKARTON SZERELÉS. Egyedi bútorok, polcok kivitelezése, kis méretben is, amit kevesen vállalnak. Parkettázás , gipszkarton, lapra szerelt termékek, kültéri fainstallációk szakszerű összeszerelése.


Villanyszerelést,ha szükségessé válik az órabővítéssel,teljes hálózat kiépítése hivatalos ügyintézéssel. Nyílászárók beépítését (ajtócsere, ablakcsere) A szükséges kőműves munkákat,válaszfal bontás,falazás,vakolás és minden mást, Hideg-meleg burkolást,csempézés,parkettázás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése