Pir habos szendvicspanel ár

Az PIR töltetű panelek széles választékban kaphatók. A panelekből kialakíthatunk külső falakat vagy használhatjuk belső térelválasztó falak kialakításához is. A Metal-Sheet által gyártott szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei. A PUR poliuretánhabos hőszigetelő szendvicspanel poliuretánhabbal összekapcsolt két acéllemezből áll. A merev poliizocianurát habos ( PIR ) hőszigetelő szendvicspanel poliizocianurát habbal összekapcsolt két acéllemezből áll.


A PUR és PIR hőszigetelő panelek külső és belső falak kialakítására, . A szendvicspanelek típus szerinti megoszlása is változóban van a piacon. A gyengébb műszaki tartalommal bíró, olcsóbb polisztirol (EPS) és PUR habos. Nem véletlen, hogy a Metál-Sheet Kft. Debrecenben működő szendvicspanel gyártó üzemében is egyre nagyobb szerepet kap a BASF . Csak 4m hosszokban tető panelek.


A Kingspan szendvicspanelei világszerte ismertek. A cég korszerű adottságait kihasználva kiváló tulajdonságú, minőségi szendvicspaneleket gyártanak. PIR habos szendvicspanelt saját gyártósorral legyen képes gyártani, ezzel bővítve az eddigi termékkínálatát. Cégünk élen jár a poliuretán habos és kőzetgyapotos szendvicspanelek forgalmazásában, melyek előnyösen használhatóak üzemcsarnokok, gazdasági épületek, tornatermek, házak és egyéb objektumok burkolataként.


PUR- habos falszendvicspanel látszódó rögzítéssel. PciÓ: poliizocianurát ( PiR ) hab szigeteléssel is kapható. Pur- habos szendvicspanelek. A poliuretánhabos szendvicspanel szerkezetek előnyösen használhatók.


Rendelhető panelszínek: Standard szín: . Hűtőházi panel kiváló hőszigetelő kivitelben. Mindkét szendvicspanel egy-egy teljesen automatizált gyártósoron készül. Számítógép vezérli a lemezmegmunkálást, a szigetelés kialakítását, a méretre vágást, a csomagba rendezést és a csomagolást.


Szendvicspanelek elérhető áron , országosan. Polisztirol szigetelő mag és a lemez egyesítése. Fal szendvicspanel és tető szendvicspanel kereskedelem.


Es fehlt: habos Tető szendvicspanel - Tetőlemez. Méretre gyárott szendvicspanel rendelés esetén 2m² alatt 100. PIR panelek tűzállóságát illetően. Szigetelő mag- vastagság.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése