Sávos roló

Ismerje meg a sávroló aloldalunkon és válasszon most! Sávroló (GARDINIA), Roletta, roló (beltéri, textil árnyékolók), Redőny alkatrész, szúnyogháló, ablakpárkány forgalmazása. A JYSK-ben mindig van egy jó rolós függöny, roletta vagy raffroló ajánlatunk.


Azonban nem vagyunk egyformák, van akit már a hideg ráz a különböző függöny rendszerektől, nekik pedig igazán megfelelő megoldások a különböző kivitelű rolók. A februári árnyékolástechnikai hetek keretében három különböző roló típust mutatunk be, ennek az első tagja a doppel avagy sávos roló. A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval ( sávroló) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a . A sávroló, vagy sávroletta egy a mai modern világ alkotta különleges beltéri árnyékoló.


Nevét a textilek váltakozó, sávos elrendezéséről kapta. Működését tekintve megegyezik a normál rolóval, a különbséget és a dekoratív külalakot az okozza, hogy a textil nem egy felületben, hanem egymás előtt két felületeben engedhető . A sávos roló működésének lényege, hogy a vászon anyag sötétebb és átlátszó csíkjai – a gyöngylánc mozgatásával – egymáshoz képest . Az árkalkulátor segítségével egy-egy kézi működtetésű sávroló alapárát számolhatja ki a tervezett méretek megadásával. Kérjük, hogy a sávroletta méreteit centiméterben adja meg!


A sávroló lehetséges méretei a Termékleírás menüpontban láthatók. A kalkulált sávroló-árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos . Mömax- kiváló bútorok,- nagy választék,- jó árak. Stin nyitott szerkezetű sávroló árlistára.


Nevét a sávos elrendezésű roletta textilnek köszönheti! Működésében is teljesen hasonlatos a megszokott gyöngyláncos kezelésű rolettáéhoz. A különbség abban rejlik, hogy a roló leengedett állapotában egy különleges alsó súlylécnek köszönhetően . Aktuális Sávos roló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Ahogy Önnek praktikusabb!


Redőnyök, ablakpárkányok, szúnyoghálók, roletták, reluxák és egyéb árnyékolók forgalmazása. Megnevezés, Smart fix sávos roló antracit szürke színben 60x1cm. Segítünk a sávroló választásban!


Kérjen díjmentes felmérést! Bemutatótermünkben sávroló anyagok, vásznak széles választéka közül választhat. Az OKJ-s előadásunkon Cseh Orsolya bemutatja az UMBROLL márkájú.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése