By döme merítőnyél

Döme Gábor nevével fémjelzett új merítőnyél ! Extra erős, carbon anyagú, rakós rendszerű merítőnyél , ami jelentősen megkönnyíti a halak partra segítését. Könnyű, de mégis hosszú nyélről van szó, amely készül és méter hosszban. A rövidebb verzió mindössze 3gramm, de a hosszabb nyél is csak 490 . A Master Carp egy extra erős carbon konstrukciójú, rakós rendszerű merítőnyél ,. Ehhez az irányvonalhoz igazodva egy olyan merítőnyél elkészítése volt a cél, mely eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak is, mégis megfizethető árkategóriában kerüljön forgalomba. Ez nem más, mint a By Döme TEAM FEEDER Power Carp merítőnyél , mely méter hosszú. A klasszikus teleszkópos, vagy rakós . Ezúttal a paletta legfrissebb szekciójával, a rakós merítőnyelekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők!


A TEAM FEEDER merítőnyelek mindegyike a By Döme termékektől méltán megszokott, rendkívül magas minőségi színvonalat, könnyű és széles körű használhatóságot, valamint strapabíróságot tükrözi. A By Döme TEAM FEEDER kiegészítők kínálata két új termékkörrel, a merítőfejekkel és haltartó hálókkal bővült. E termékek megalkotásánál a horgászok elvárásaira, illetve az évek során kialakult tapasztalatainkra alapozva a legnagyobb hangsúly a minőségre került, mivel kizárólag így születhettek olyan színvonalas, . BY DÖME TEAM FEEDER POWER FIGHTER MERÍTŐNYÉL 3a Merítőnyelek kategóriában, már 6. Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan!


Nézd meg a(z) TF Power Carp merítőnyél 2. Ft) termékünket a By Döme kínálatából! Nagyhalas merítőfejekhez is alkalmas két részes merítőnyél ! A hosszához képest igen könnyű (mindössze 2gr)! By Döme Team Feeder merítőnyél 330cm mellett, a Merítő nyél kategóriában további szuper ajánlatok, az alábbi témákban: Merítő nyél, merítőnyél , merítőháló nyél, száknyél.


Rakós rendszerű, kifejezetten hosszú merítőnyél , elsősorban nehezen megközelíthető vízpartokra ajánljuk! Külső felülete nagyon sima, szinte selymes, nem tapad a kézhez, nagyon könnyedén csúszik, ez is segít a gyors . A By Döme Team Feeder Master Carp egy extra erős carbon konstrukciójú, rakós rendszerű merítőnyél , aminek a nagyméretű pontyok és márnák szákolása sem jelenthet akadályt. A fej rögzítésére szolgáló csavaros menet nem csupán ragasztva van a nyélbe, hanem egy szegecs is a helyén tartja azt.


Merítő nyél , by döme team feeder merítőnyél , by döme team feeder merítőháló nyél , by döme team feeder száknyél. Akciós termékek online horgászboltunkban. Kínál By Döme Team Feeder Master Carp Merítőnyél : Eladó egy újszerű, hibátlan By Döme Team Feeder Master Carp Merítőnyél.


Látogass el holnapunkra és tekintsd meg akciós horgász termékeinket! By Döme , Merítőnyél ,MERÍTŐHÁLÓ, MERÍTŐNYÉL, Traper Hungary - Horgászportál és Webáruház.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése