Mediterrán danubia bordó

Ez a tetőcserép tégla és antracit színben is kapható. Az akció visszavonásig érvényes! Tégla, Bordó , Barna, Antracit . A holnap tetője, amely már ma is hódít.


Kúpcserép kúpcseréprögzítővel. Danubia referenciaképek (24). Kezdő élgerinccserép kúpcseréprögzítővel és . A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi. A gyártó termékfilozófiája is ezt a természetes harmóniát tartotta sz.


Kiegészítő termékek kategóriában. Colorsystem felületkezelése biztosítja a mély fekete antracit . A klasszikus termék lágy hullámvonalaival szervesen illeszkedik a magyarországi tájakhoz. A ColorSystem speciális felületkezelési eljárás biztosítja a cserepek . Egységár (darab): Egyedi árajánlat kérése. COPPO – A napfényes tájak hangulata Coppo termékvonalunk formájában és színeiben a mediterrán tájak.


Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online! DANUBIA - A klasszikus . Kedvező cserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Készlet információ: Készleten. Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 44.


A félcserép a vápánál, élgerincnél, ferde oromnál felhasználható elem. Alkalmazásával elkerülhető az egészen apró méretűre vágott cserépdarabok bizonytalan beépítése. Olyan geometriai adottságok esetén is alkalmazható, amikor egész cserépből nem rakható ki a fedési szélesség.


A HORNYOLT, KETTŐS ÍVESVÁGÁSÚ CSERÉP KIFEJLESZTÉSEKOR FŐ CÉLUNK EGY KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ, ESZTÉTIKUS TERMÉK MEGALKOTÁSA VOLT. RUNDO TETŐCSEREPÜNKKEL. Mediterrán Rundo ColorSystem Ódon. Lágy, hullámos vonalvezetés a klasszikus forma. A bordót sok vásárlónk választja.


Nézze meg katalógusainkat, melyekben témakörök szerint csoportosítva tekintheti meg kínálatunkat és árainkat. Bramac Montero Protector. Ajánlott ereszléc távolság.


Nincs más dolga, csak válassza ki az Önnek megfelelő tetőcserepet és a legjobb ajánlat felkutatását nyugodtan ránk bízhatja! Klasszikus termékünk lágy .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése