Rheinzink csatornatartó

A 1mm-nél nagyobb névleges . A lefolyócsöveket általában hagyományos csőbilincsekkel rögzítik. Félkörszelvényű ereszcsatorna. Horganyzott csatornatartó , félkör szelvényû csatornához, 3mm-es.


A legtöbb ereszkialakításhoz használható. A szerelőprofil rögzítőelemei az eresz kialakításától függően. A lejtés beállítása rendkívül egyszerű. A csatornatartókat nem kell besüllyeszteni. Rendkívül termelékenyen szerelhető.


A Rheinzink -DH ereszcsatornatartó rendszer lényegesen megkönnyíti a feladatot: Egy C-profil, melyet csavarokkal az . A csatlakozásokat lehetőleg a csatornatartók fölött kell kialakítani – különösen ha a csatorna íves alaprajzú. A szerelés és kizsinórozás nehéz, időigényes és speciális szerszámokat igénylő tevékenység. Hagyományos csatornatartó vasakkal gyakran bonyolult a szerelésük és csak nagy idő- és költségráfordítással lehetséges. Minden ereszkialakításhoz alkalmazható.


Nem látható lefolyócső rögzítőelem. Számtalan homlokzatburkolathoz alkalmazható. Hosszú, gondozásmentes élettartam . Rejtett lefolyócső-tartó. M megrendelésre, hosszabb szállítási . Vörösréz normál csatornatartó. Táblalemezek, egyéb tartozékok.


ESG edzett biztonsági üveg táblaméret: 1x5m tengelyt. I120-as acélszelvényeknél oldalt rögzítve. Kinsgspan XDEK tetőpanel panelhosszúság: 13m. RHEINZINK -DH csatornatartó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése