Ytong falazás

Ytong - Multipor - SATE - Sistema de Aislamiento Térmico Exterior - Duration: 11: 14. Nedves fal a padlószint alatt. Ezért gond a betonozás, a cementes vakolat a vályogházban.


Constructia casei cu Ytong - Duration: 8:30. YTONG Építéstechnológiai adatok, 3.

Javasolt megoldások nyílásáthidalásoknál, 8-9. Térdfalak, oromfalak, vázkitöltés, 13. A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója.


Az Ytong falazat kiváló hőszigetelő tulajdonságát az apró pórusokba zárt levegő garantálja. Homogén anyagszerkezetéből adódóan rendkívüli hőszigetelési tulajdonsága a falazóelem minden irányában azonos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, mely lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, .

Károsodhat-e az Ytong falazat túlzott mértékű nedvesség hatására (pl. csőtörés)? Ytong pórusbeton falazóelemek alkalmazása esetében is, mint minden más falazó elem esetén a falazatot védeni kell a tartós nedvességhatásoktól. Ha a védelem ellenére a falazatot túlzott nedvesség éri (pl.: csőtörés) annak hatására az . Válsz falak építését a főfalakhoz hasonlóan készítjük el, betartva a kötési szabályokat és minden második vízszintes sorba lágyvashuzalt építünk be.


Főfal-válaszfal kapcsolata: Történhet ytong főfalaknál:. TEHERBÍRÁS : Ytong P Ptöbbszintes falazott épület lehetősége. Falazás porotherm 38x25x23. AKUSZTIKA: cementhabarcs P Hanggátló tégla esetén. HŐTECHNIKA: Fugák mérete : síkra csiszolt tégla habarcs ayaga: Dryfix ragasztó.


TECHNOLÓGIAI ELŐNYÖK: gyorsabb falazás (fuga, hézag kitöltés) vakolatmentesség (méretpontosság, síktartás). Gipszkartonfal és válaszfal készítés. Esztergom, Dorog, Pilisvörösvár. Ezt az ismertetőt egyaránt ajánl- juk azon kivitelezők számára, akik már építettek Silka, Ytong elemek felhasználásával, illetve akik most ismerkednek építési rendszereinkkel. Ajánljuk továbbá azon magánépíttetőknek és lelkes.


Vállalok válaszfalak építését ytong téglából vagy más tipusu anyagból lakásokban , irodákban stb. Felújítás során felmerülő kőműves munkák megoldása.

Családi házak fő falazását, oromfal vagy akár kerítés építést is. Mellék épületek meg építése garázs, fészer vagy műhely. Ebben az esetben ugyanis nem elegendő a falazatot kívülről . Ebből adódóan a belőlük készített falazat alatt sem olyan masszív szerkezetet kell elképzelni, amelyek a kisméretű téglából épültek anno. Gyakran felmerül ( legalábbis akikkel én beszéltem, azok közül többen emlegették), hogy a válaszfalak hangszigetelése az Ytong esetében rosszabb a tégláénál.


Nekünk a kőműves ezzel csinálta a mosdópultot. Direkt vettünk ytong ragasztót, de azt mondta, hogy ezért ne kezdjük meg, szuper jó hozzá a csemperagasztó, csinált már ilyet sokszor és sehol nem volt vele baj. Még nálunk is áll a pult.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése