Amerikai mobilházak

Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében. Először Amerikában és Európa mediterrán területein kezdték alkalmazni a mobilházakat. A kilencvenes évek elején Nyugat-Európában is közkedvelt nyaraló típus lett. Ez a készház típus Magyarországon az elmúlt négy évben kezdett teret hódítani.


Magas műszaki színvonalának és az alkalmazott anyagok minőségének . A mobilházban az amerikai konyhás nappali tágas érzést nyújt. A komfort verzióban készült mobilház teljesen bútorozott. A nappaliban egy kanapé, egy dohányzóasztal, továbbá a TV valamint egy étkezőasztal és székek helye található. A konyha két szekrénysorral (alsó és felső), illetve mosogatóval, hűtőszekrénnyel . Amerikában az emberek egy része nem adja el otthonát, ha munka miatt költöznie kell. Egyszerűen felszereli a megszokott lakás kerekeit, vagy hív egy szállító . Már nem csak külföldön, de hazánkban is egyre többen kedvelik, és választják a mobilházakat.


Ezek az otthonok rengeteg. Mobilitása miatt nagyon szeretik, és sokan használják például Amerikában , de ha Európánál maradunk, akkor például Hollandiában is nagyon elterjedt ez a lakhatási megoldás. Az Egyesült Királyságban, azaz Angliában a mobilházat szintén speciális felépítményű kamionnal szállítják a helyszínre, a tengely és kerekek . Bővítené otthonát, esetleg üzletét? Válassza a kényelmes és gyors mobilház megoldást, és rendelje meg személyre szabott és korszerű mobil otthonát Tőlünk! Akár már hét múlva költözhető, kedvező rezsivel és hangulatos belsővel.


Tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon vagy bemutatótermünkben. Mi okozza a mobilházak sikerét Amerikában ? Miért választja a lakosság -a lakhelyéül a mobilházakat az USA-ban? Egyre népszerűbbé válik a modern mobilházak építése. Egy amerikai , konténerházakat gyártó startup megmutatatta, hogy ezek a házak is működhetnek okos otthonként.


Bács-Kiskun, Hetényegyháza. Nagyon jó állapotban lévő ,1nm2(konténerből álló) mobilház eladó, Nagyon jó állapotban lévő,1nm2(konténerből álló) mobilház eladó 10. Mobilház mobil ház áron alul elvihető!


Miből is áll ez a mobilház ? Fűtés cirkó kazán, radiátorok, zuhanykabin, wc. Beépített konyha bútor, tolóajtós gardrób,bejárati ajtó pontos acél biztonsági ajtó, műanyag ablakok, parkettás . A házainkba telepítésekor minden kiegészítő berendezést beüzemelünk. Jégmadár mobilház : az Új évszakos mobilházak gyártója! Egyedi mobilházak itthonról, Otthonra!


Ott kialakított telepek is találhatók, ahol havi bérleti díjért cserébe ki-ki leállíthatja a maga mobilházát , és cserébe, igénybe veheti a telep közös szolgáltatásait: uszoda, teniszpálya stb. Ha pedig megunta az adott várost, vagy tengerpartot, . A Coodo viszont tökéletes minimalista designnal készült, nem is egy ház, hanem a tervezők szerint egy keret, ami a természetet mutatja a számodra. A megerősített falak mellett hatalmas extra erős üvegtáblák hozzák közel .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése