Hangszigetelő redőny

Hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így Ön nyugodtabban aludhat éjszaka és kipihenheti magát. Alumíniumredőny – Gyakori kérdések. Bizonyára Önben is merült fel kérdés alumíniumredőny-témakörben. Ha a lentiek között megtalálja, - klikkeljen rá,. Milyen hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik az alumíniumredőny ? Mekkora lehet a legnagyobb felület alumínium redőny alkalmazása esetén?


A német Heroal, valamint a Lengyel Portos cégek alapanyagaiból összeállított redőnyeink igen magas minőségi . A leghatásosabb és egyben legnépszerűbb külső árnyékoló elem a redőny. Mindamellett az energia megtakarításban is jelentős szerepet játszik. Minden fajta ablakra, ajtóra vagy akár térelválasztóként is egyaránt szerelhető, kitűnő hangszigetelő. Vásároljon minőségi redőnyt cégünktől!


Cégünk többféle kivitelben kínálja: . Az egyik legkeresetebb és legnépszerűbb árnyékolástechnikai eszköz a műanyag redőny. A minőségi alumínium redőny. Ellenálló, hosszú életű és . Minden általunk gyártott redőny könnyűszerkezetes kivitelben, a megbízható működtetés miatt csapágyazott fémtengellyel készül, hosszú élettartamú, jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír. Az alumínium alkatrészek színben, pl. Mind a szúnyogháló valamint a redőny rendkívül könnyen kezelhető.


A szúnyogháló anyaga speciális üvegszálas sűrű szövésű füstszínű . A fából készült redőnyök után a hagyományos műanyag redőny a legrégebben gyártott redőnytípus. Szerkezeti felépítése, egyszerűsége, könnyű kezelhetősége , valamint a viszonylag kedvező ára miatt igen elterjedt. A külső árnyékolók közül ez az egyik legismertebb és legelterjedtebb, amely kiváló hő- és hangszigetelő. Az összes lényeges alkatrészük alumíniumból készül.


A járműforgalom növekedésével együtt jár a fokozott zajterhelés. Kiváló hő- és hangszigetelő. Egy üvegszerkezet hangszigetelési értéke nem más mint a hanghullámokkal szemben kifejtett ellenállása.


A hanggátlás mértékegysége a decibel (dB). Vizsgáljuk meg, mit is jelent pár decibeles javulás egy ablak esetében! Ez a redőny típus kiváló hő hangszigetelő. ALUREDÕNY GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI KÉRDÉSEK.


Mennyire zörög az aluredõny szélben? A zajcsökkentõ kefés vezetõsíneknek köszönhetõen az alumínium redõny mind mozgatás közben, mind nagy szélben csendes. Milyen hõ- és hangszigetelõ képességgel rendelkezik az aluredõny? Minden alkatrésze alumínium, élettartama akár év is lehet. A mai korszerű redőnyök többnyire több cellás műanyag lamellákból, illetve kétrétegű alumínium profilanyagból készülnek.


Ez utóbbiak belsejét freonmentes PUR hab tölti ki, amely jelentősen megnöveli a lamellák hő- és hangszigetelő tulajdonságát. A műanyag redőnyök ugyan nagyon közkedveltek, ám . A redõnyléc ívelt dupla falú . Nyílászárók: ajtó, ablak, garázskapu, árnyékolás- és kaputechnikai termékek értékesítése, redőny , reluxa, szalagfüggöny, napellenző, javítás, szerviz, zárcsere, zárjavítás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése