Ingyen tüzifa rászorulóknak

ELKÉPESZTŐEN SOK INGYEN TÜZIFÁT , BARNAKŐSZENET, KEMÉNYLOMBOS TÜZIFÁT , LÁGYLOMBOS TÜZIFÁT OSZTANAK SZÉT IDÉN A. ITT KAPOD MEG: TŰZIFA RÁSZORULÓ CSALÁDOKNAK INGYEN ! A Belügyminisztérium által meghirdetett szociális tüzelőanyag-pályázat 1ezer embernek jelent segítséget – mondta Pogácsás Tibor Dányban. Az elmúlt hetekben már megkezdődött a Katolikus Karitász tűzifa akciója, amely során megyében, több mint településen összesen millió forint értékben osztunk szét tüzelő fát. Ez a mennyiség mintegy 8rászoruló család számára jelent 1-köbméter tüzelőt, amely hetekig segít átvészelni a téli hideget. Jön az ingyen tűzifa - megjelent a pályázat.


Megjelent a pályázati kiírás a szociális célú tüzelőanyag-vásárlás támogatására, a települési önkormányzatok jövő héttől nyújthatják be pályázatukat - közölte a Belügyminisztérium. Ingyen tűzifa – a rászorulók február 15-ig kapják meg a támogatást! Február 15- éig meg kell kapniuk az ingyen tüzelőt a rászorulóknak.


Rászorulóknak ingyen elvihető tüzifa az ország több pontján! Akár több mázsa tüzifához is hozzájuthatsz INGYEN ! Tüzifa , gallyak, ágak,. A támogatásból tüzelőanyagot – keménylombos tűzifát , lágylombos tűzifát , illetve barnakőszenet – vásárolnak, és a helyi rendelet alapján kiválasztott , szociálisan rászoruló lakosok között osztják majd szét ingyen. Az idén milliárd forintra nőtt a szociális tűzifa támogatási kerete, a forrásra október közepéig pályázhatnak az önkormányzatok. Az idén is legfeljebb öt mázsát igényelhetnek a nélkülöző családok, a támogatást ugyanakkor szigorú feltételekhez kötik.


A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan háztartásonként legfeljebb öt mázsát. Pályázni november 17-étől lehet, a megítélt téli . Ebben a Dehusz dolgozói . A legelesettebb embereket is segíti a kormány annak érdekében, hogy garantálja számukra a mindennapos élethez szükséges alapfeltételeket, ezt a célt szolgálja a szociális . Székesfehérvár - Hetvenöt család kap a napokban ingyenesen két-két köbméternyi tüzifát. Két kisteherautóval érkezik a tűzifa Tiszaszederkénybe.


A szociális bizottság már korábban kiválasztotta a rászorulókat. A Rákóczi utcában szinte minden háznál megállnak, sok itt a rászoruló. A szállítók ledobálják a rakományt, a családok behordják a fakupacokat. A fiamék fönt laknak az emeleten, én lent - mutatja házát Tóth Béláné, akinek már rakásra áll az ingyen tűzifa a kapuja . Tűzifát kaptak a rászorulók.


Bár az elmúlt napokban viszonylag jó idő volt, a tél azért még nem ért véget, ezért a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. Kolozsvár utcai telephelyének udvaráról most is folyamatosan szállítják ki a rászorulóknak a fűtésre előkészített tűzifát. MÁSFÉL MILLIÓ FORINT – átlagosan ekkora összegre pályázhattak az ötezres lélekszám alatti települések annak érdekében, hogy tűzifához juttathassák a rászorulókat. Az önkormányzatok döntő többsége élt a lehetőséggel. A téli időszakban a nyíregyházi önkormányzat a rászorulóknak ezer mázsa fát biztosít.


CSALÁD SZÁMÁRA BIZTOSÍTANAK INGYEN TŰZIFÁT. Halomban áll a tűzifa a NYÍRVV Tüzér. A keret 8család számára biztosít ingyenesen tűzifát – mondta Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése