Lindab lemez ár zalaegerszeg

Zalaegerszegen , a 74-es főútról az északi lehajtót választva kb. A lemeztetők és lemezburkolatok egyre elterjedtebbek új és felújított tetők, ill. Tetőburkolat cserénél gyakran a meglévő lécezéshez nem kell hozzányúlni (érdemes szakemberrel egyeztetni!), mert a lemeztető könnyű . Kínál Trapézlemez , Cserepeslemez, Szendvicspanel - Zala, Vas, Veszprém, Győr: Vállalkozását bővítené, csarnokot építene vagy újítana fel? A különböző profilkialakítású, magasságú és színű alacsonybordás trapézlemezek kiváló burkolati elemei mind a tetőknek, mind a falaknak (szigetelt épület esetében külső-belső burkolatként). Jellemzően csarnoképületekhez, de akár modern lakóházakhoz is alkalmazzák.


Mennyi a trapézlemez ára használtan? Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Saját gyártású BONA cserepeslemezre érvényes az akció! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!


Könnyűszerkezetes garázs . Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmenyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepeslemezeket gyárt és forgalmaz. Kaphatóak még: Síklemezek horganyzott és vörösréz kivitelben. Színes bevonatos LINDAB tetőfedő lemezek. Alumínium lemezek natúr és színezett kivitelben. Korcolt fémlemez fedés és kiegészítői.


Tömítők, ragasztók, forrasztási segédanyagok, tető vasalatok. Rendszeres és alkalmi vásárlóinkat is szeretettel várjuk. ELADÓ LINDAB LEMEZ Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Trapézlemez webáruház, közvetlenül a gyártótól, trapézlemez országos kiszállítással, olcsó trapézlemez forgalmazás.


Fő tevékenységi körünk az épületlakatos acél- és csarnokszerkezetek gyártása, a Lindab márkakivitelezés és a Lindab márkakereskedelem. Fő profilunk az egyedi és típus-épület acél vázszerkezetek gyártása és szerelése, tetőfedés és oldalfal burkolatok készítése egyrétegű és hőszigetelt kivitelben, Lindab anyagokból. Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez , cserepeslemez, szendvicspanel és szelemen forgalmazása. A hazai piacon cégünk a legnagyobb tömítőprofil gyártó, így gyakorlatilag minden trapézlemez , illetve cserepeslemez típushoz forgalmazunk szigetelőanyagot is.


Velünk pénztárcáját is kímélheti! Az általunk kínált ereszcsatorna rendszerek rendkívül jó ár -érték arányú, hosszú élettartamú termékek, így nemcsak minőségi . Nyitva tartás: H-P: 7:00- 16:00. Tata: Marosi Lajos-Alu Vasker, Tata, Honvéd utca 2. Egyedi méretű trapéz és cserepeslemez igényeit a viszonteladóink tudják kiszolgálni.


A Lindab cserepeslemez fedésre és tartozékaira valamint a Lindab csatorna-rendszerre évente több akciót hirdetünk, ezzel is igyekszünk megnyerni leendő megrendelőinket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése