Mkik nyitvatartás

Az ügyfélfogadás rendje. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ( MKIK ) XXXVI. Az építőipari kivitelező vállalkozások regisztrációja.


Az MKIK kiadványainak jegyzékei megtalálhatók az évenkénti szakmai beszámolókban az oldal alján található menüpontok alatt. Irodavezető: Beznica Henriett. Szakképzési tanácsadó: Oros Ildikó. Márciusban újra Nőnek lenni jó!


Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara. Megjelent az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének havi tájékoztatója. MNB: Magyarország versenyképességének javítására van szükség. Bár a versenyképesség javításának makrogazdasági alapjai létrejöttek, a vállalatok viszonylag alacsony termelékenysége miatt Magyarország továbbra . Ft kamarai hozzájárulást fizetni tárgyév március 31. A kamarai hozzájárulás befizethető: - banki átutalássalaz . Az MKIK idén is kiadta általános adózási tájékoztatóját, ami a kis- és középvállalkozásoknak segít eligazodni a különböző adónemek, és adózási formák között.


A kiadvány online elérhető. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Nagyobb térképre váltás. Munkatársak közvetlen elérhetőségei.


Fókuszban a külpiacok - MKIK külgazdasági évnyitó konferencia. A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról és az előttünk álló . OKTÓBERI ONLINE KONJUNKTÚRA FELVÉTELE. A megye top 1vállalkozását bemutató kiadványunk kapcsán a partnereink, a NAV és a KSH vezetői tartottak előadást.


Viski József helyettes államtitkár tartott előadást. Parragh László, az MKIK elnöke, majd Vitályos Eszter államtitkár, végül dr. Meghívottaink a megyei kormánymegbízott, Békés megye országgyűlési . Kambodzsa, 26-án Algéria és 27-én Portugália iránt érdeklődő vállalkozókat várnak a programokra. Hivatali idő: Hétfőtől-csütörtökig 8-óráig.


Széchenyi Kártya ügyintézés:. Rendezvények szervezése infomáció szolgáltatás. Magyar-szlovák gazdasági tanácsadó napokra történő bejelentkezés . Helyszín: Magyar Kereskedelmi És Iparkamara.


Címe: Budapest, Krisztina körút 99. Nyitvatartás csütörtök:.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése