Tetőlépcső árak

Nagyobb mennyiség esetén a legjobb árakat dolgozzuk ki Önnek. A táblázatban látható súlyok elméleti súlyok a gyakorlatban eltérhetnek, ezért csak tájékoztató jellegűek. Az árak a készlet erejéig érvényesek.


LR tetőlépcső univerzális lemezkonzolpárral. A szett tartalmazza a konzolos tartószerkezetet és a járórácsot is, a csavaro. A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 24. A kéményseprő szakvéleményezéshez szükséges a kéményseprő járda vagy tetőlépcső , mert ezek megléte nélkül a kémények nem vehetők át.


Variatetőjárda komplett alsó tartóval 150. Biztonságos megoldás a tetőn való közlekedéshez. Nagy teherbírású elem, vízszintesre beállítható. Tetőlépcső szerkezet kémény mellé- Folyamatos akciók, termékeink nagy része raktáron van.


Szakmai segítség nyújtás! Gyártó: DACALUX Garancia: év garancia. RAPID TETŐJÁRDA KOMPLETT SZETTBEN. Méret: Szélesség: 2mm.


Tetőjárdák,Kéményseprő járdák kis és nagykereskedése Árgaranciával Vállaljuk, Gázszerelés. A Tetőfix Varia és Trapac tetőjárda rendszerek tüzihorganyzott és szinterezett kivitelben készülnek, ami nagyfokú ellenállóságot mutat az időjárási viszontagságokkal szemben. TETŐJÁRDA ÉS TARTOZÉKAI ÁRLISTA JÁRÓ OSZTÁLYOK Tetőjárda-és lépcső csúszásmentes járórács mm vtg.


UNIVEZÁLIS lemez tartószerkezet. Cikkszászinterezett ( nanokerámiás techn.) 8Ft. Tetőlépcső cserépfedéshez univerzális konzolpárral méret szerinti járóosztállyal.


A biztonsági rács a tetőn történő biztonságos közlekedéshez, munkavégzéshez szükséges. Anyaga színes bevonattal ellátott alumínium öntvény. Ingyenes árajánlatkészítéssel és szaktanácsadással az építkezőknek. Norman Építőanyag kereskedés alapozástól a szerkezetkész állapotig, téglától cserépig akciós árakon Budapesten. Minden tetőtípushoz alkalmas.


A komplett járórács tartalmaz: Járórács betét cm-es db.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése