Generálkivitelezés esztergom

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Energiatudatos családi ház bővítés. Vegye fel velünk a kapcsolatot! A Társaság tevékenységi köre: fővállalkozás, generálkivitelezés , szerkezetépítés, ipari üzemek, raktárak, lakóépületek teljes körű megvalósítása. Beton és vasbeton szerkezetek építése, utak, közművek építése, földmunkák, ipari padló, kavicstermelés, homokbányászat.


Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése, építész tervezés. Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés, lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész . Szent Vincéről Nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek Társulata. Közel hónapja hoztam meg eddigi pályafutásom legnagyobb döntését - elkezdtem építkezni. Gyors döntés volt, nem voltak kétségeim, ha picit is bizonytalan lettem volna, nem vágtam volna bele. Esztergom vízivárosi Ferences (Szent Kereszt) templom . Ha nem vagy biztos abban, hogy építkezni akarsz, ne vágj bele, pláne ne generálkivitelező nélkül!


Fischer-Bau Ingatlanforgalmazó, Építőipari és Kereskedelmi KftT-Mátrix Vállalkozási Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szolgáltatásaink: Térkövezés, magasépítés, mélyépítés, útépítés, közmű építés, hídak, felüljárok építése, gépi-kézi földmunka, tetőkészítés, fedés, falazás, tetőszerkezet készítése, fedése, bádogozása, . A jelenleg fős kivitelezői saját létszám mellett fős műszaki-alkalmazotti saját. Mapex-Bau Építőipari És Kereskedelmi Kft. Miután elkészítettük az árajánlatot, amely az összes felmerülő költséget magában foglalja, szerződést kötünk Önnel. Innentől kezdve az építkezéssel vagy felújítással járó teendők mindegyikét mi intézzük.


ESZTERGOM Lebontották a belvárosban a sok szép évet megélt filmszínházat, a Petőfit. Augusztus közepén a romok helyén elindult az építkezés. KŐMŰVES ÉS FESTŐ MUNKÁK GENERÁLKIVITELEZÉS , LAKÁSFELÚJÍTÁS! NYUGDÍJASOKNAK KEDVEZMÉNY!


Hőszigetelés, burkolás, falazás, gipszkartonozás, betonozás, térkövezés. Ingyenes mérnöki szaktanácsadással, látványtervezés és. Kivitelezés - Referenciák.


Telefonszám megjelenítéséhez nyomj a gombra . Teljeskörű kivitelezést vállalok minőségi és garanciális munkákat! Fel újítás(Teljes körű)! General apaptól a tetőig!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése