Gyümölcssaláta joghurtos öntet

Tippek: – Ha gyerek nem kap belőle, a gyümölcsök páclevét 5-ek. Joghurtos gyümölcssaláta Receptek a Mindmegette. A joghurtos öntetet dl kemény habbá vert tejszínnel is dúsíthatjuk.


Gyümölcssaláta tejszínes- joghurtos öntettel recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. A gyümölcssaláta tejszínes- joghurtos öntettel elkészítési ideje: perc.


Téli gyümölcssaláta recept képpel. A téli gyümölcssaláta elkészítési ideje: perc. Mivel gyümölcsnapot akarok tartani, ezért összedobtam ezt a kis gyümölcssalit…persze ki ne tudna gyümölcssalátát készíteni, de gondoltam leírom az én verziómat is.


Vajazzuk ki az alufóli tálkákat, és hintsük rá a vaníliás cukrok felét! Keverjük el a mézet, a citromhéjat és a joghurtot! Rakjuk tele a tálkákat gyümölccsel, majd szórjuk meg vaníliás cukorral! Süssük percet az alufóliával lefedett tálkákat!


Locsoljuk meg a gyümölcssalátát a citromos öntettel ! Attól függően, hogy milyen öntettel kívánjuk tálalni salátánkat, számítsunk személyenként 15–dkg megtisztított gyümölcsöt egy adagnak. Anya, éppen erre vágytam. Esetleg , ha öntetet szeretnél rá rakni akkor abból is van pár pl. A válaszíró -ban hasznos . Citrussaláta joghurtos öntettel. Elkészítés Hámozzuk meg a gyümölcsöket, vágjuk őket vékony karikákra, tegyük tányérra és . Míg vannak a krémes állagú gyümölcsök, mint például a banán, lédúsak, mint a barack, úgy léteznek roppanósak is, mint például cseresznye.


Fűszerek és izgalmas gyümölcsök teszik különlegessé az egzotikus téli salátát. Megvárjuk míg a mézes öntetünk kihűl, és frissen facsart citromlével ízesítjük, majd a gyümölcskeverékre öntjük. Tálalásig hűtőbe tároljuk. Iratkozz fel hírlevelünkre! Klasszikus franciasaláta recept: El sem lehet képzelni egy hidegtálat francia saláta nélkül, hisz a magyar hidegkonyha egyik alappillére.


Nélkülözhetetlen kiegészítő pl. Ebben a receptben mirelit zöldborsót használtunk, ezért azt már nem kellett megfőzni mint a többi . Az almát és a körtét megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, keverőtálba tesszük, citromlével meglocsoljuk. Hozzáadjuk a megfőzött aszalt szilvát és a darabolt ananászkonzervet is. A túrót szitán áttörjük, a joghurtot hozzáadva simára keverjük.


Porcukorral és citromlével ízesítjük. Lajos Mari konyhája - Narancsos szőlősaláta borsos dióöntettel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány