Könnyűbeton aljzat

GREEN SHIELD könnyűbeton alapanyag használati útmutató. Az Ekostyren könnyűbeton nem tűzveszélyes, penészálló . A GREEN SHIELD könnyűbeton alapanyag az eddig ismert könnyűbetonok újabb generációja, jó hő és hangszigetelő tulajdonságai révén felveszi a harcot az élvonalban lévő szigetelő termékekkel. Cement, homok és víz hozzáadásával készíthetjük el a kívánt . Az adalékanyagok segítségével komoly hő és .

A kitöltő esztrich funkcióban három fő könnyűbeton anyagcsalád elterjedése fi- gyelhető meg (polisztirolbetonok, merev adalékanyagú telítetlen könnyűbetonok és habbetonok). Polisztirolbetonok („EPS-Leichtbeton”, „Styropor-Beton”). A polisztirolbetonok adalékanyaga expandált polisztirol gyöngy vagy hulladék jellegű . AUSTROTHERM Könnyűbeton adalékanyag. A speciális bevonat biztosítja a . Minőségi könnyűbeton nagy választékban.


Ha Önnek is szüksége van könnyűbetonra , akkor hívjon minket és kérjen ajánlatot! Ezzel a polisztirol gyönggyel egészítjük tehát a betont, így lesz a betonból könnyűbeton , azon belül is pedig polisztirol beton.

Könnyűbeton ugyanis készülhet sokféle más anyaggal is, melyek szó szerint, ahogy az elnevezés is mutatja, könnyebbé teszik a betont. Mi azonban a polisztirolt szeretjük leginkább kötőanyagként . A beton elkészítéséhez csak cement és víz szükséges. Alkalmazásával megfelelő szilárdságú beton készíthető.


Nagy vastagságban sem terheli a födémet. Jó a hőszigetelő képessége. Házilagosan is kivitelezhető. Austrotherm könnyűbeton adalék . Szeretnéd padlásodat, födémedet könnyű anyaggal feltölteni?


Egy könnyű, jól hőszigetelő anyagra lenne szükséged? A megoldás a THERMOBETON - más néven Könnyűbeton. Mit használjon, ha 3-mm-es aljzatot szeretne kialakítani? Felületaktív habosító adalékanyag könnyűbetonhoz.


A magasépítésben a könnyűbetonok talán legjelentősebb felhasználási területe a padozati rétegrendekben történő . A rómaiak által alkalmazott könnyű adalékanyag főként a vulkánláva ésatufakő volt, de alkalmaztak téglaport is. A helyszínen előállítható hőszigetelő könnyűbetonnal , a monolitikus tulajdonsága révén, különböző- és tetszőleges vastagságú tereket tölthetünk ki, lejtéseket képezhetünk, a táblás hőszigetelő anyagoknál megszokott rögzítések, toldások és hézagképződések nélkül. A hőszigetelő anyag további előnyös .

Zsákos könnyűbeton adalékanyag. Hőszigetelő kiegyenlítő professzionális felhasználásra. Termékleírás: A zsákos Thermozell újrahasznosított styropor- anyagból áll, amit egy speciális eljárás során katalizátorral felületkezelnek.


A katalizátor azt eredményezi, hogy az újrahasznosított styropor a szállítási kiszerelési . Masterplast THERMOBETON hõszigetelõ, könnyűbeton adalékanyag EPS őrlemény, cementtel és speciális felületaktív anyaggal bevonva. Alkalmas padlások hőszigetelésére, födémek feltöltéséhez, lapostetők hőszigetelő lejtésképzéséhez, esztrichek és aljzatbetonok alá hőszigetelésként. Főbb anyagai a beton, könnyűbeton , esztrich (recept alapján kevert anyag), cement aljzat , száraz aljzat (nedvességet nem tartalmaz).


A könnyű, nagy szilárdságú Liapor duzzasztott agyagkavics az építőiparban tisztán, vagy könnyűbeton termékként kiválóan alkalmazható - feltöltések, szerkezeti betonok, falazó elemek, házpanelek céljára. Az aljzatok egyik változata az úsztatott aljzat , ahol hő vagy hangszigetelő .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése