Nano kerámia hőszigetelés

Orbán József lapunk augusztusi és szeptemberi számában megjelent kétrészes, vitaindító írására reagál fizikus szerzőnk, melyet két részben közlünk. A termék nagy előnye, hogy nem kell vastag rétegben felvinni a védeni kívánt felületre, így vékony rétegben felvive is teljes mértékben kifejti a hőszigetelés által elvárt hatást. A TSM CERAMIC folyékony halmazállapotú kerámia hőszigetelő borítás, mely könnyen felvihető gyakorlatilag bármilyen felületre. A TSM Kerámia (TSM Ceramic) egy Nanotechnológiával előállított ultravékony hőszigetelés , mely forradalmasítja a hőszigetelő rendszerekről eddig kialakított elképzeléseinket!


Kezdetben elsősorban űrhajók és ipari objektumok hőszigetelésére használták. A vákuumizált thermo kerámiagömböket tartalmazó rugalmas hővédelmi eljárás nem csak az energia megtakarítás terén különösen hatékony, de egy fedő festéssel szép, esztétikus felületet is ad. TSM Ceramic folyékony kerámia hőszigetelő anyag felhasználása az építőiparban nem csak hőszigetelés , hanem nedvesség elleni szigetelés céljára is történik. Ezért, HA a kerámia gömböcök belül vákuumtartóak, HA A deltaT kicsi A HATÁS IS ANNYI! Prémium kerámia tartalmú hőszigetelő festék év garanciával!


A Nansulate gyártója – Industrial Nanotech of Naples, Florida – „az otthonok folyékony hőszigetelője”-ként írja le termékeinek zászlóshajóját. A társaság hamisan állítja honlapján. Sem üvegszálas hőszigetelésről , sem habról, sem cellulózról, sem más kerámia festékről! R-19-es hőszigetelő ”: az anyag . Rezsicsökkentés nano - kerámiás festékrendszerrel A Protektor kültéri hőszigetelő festék egy csúcsminőségű többfunkciós speciális festékanyag. Az ultravékony kerámia hőszigetelő mikroszkopikus méretű, belül üres, . Tudta Ön, hogy az összes energiafogyasztásunk körülbelül százalékát viszi el a fűtés?


A nanotechnológiás hőszigetelés. A magas költségekért elsősorban házaink, lakásaink nem megfelelő hőszigetelése a felelős. Sajnos, az energiaárak ellen nem tudunk mit tenni, viszont a hőszigetelés javításával jelentősen csökkenthetjük . Beltéri falfesték alkalmazástechnikája. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki.


Találtam máshol is adatokat a nanotechnológiai csoda kerámia gömbös hőszigetelésről. A hadi- és űrkutatás legújabb eredményei (az elmúlt évek enyhülési politikájának következményeként) egyre inkább elterjednek a polgári életben. Erre bizonyíték a KORUND folyékony kerámia alapú hőszigetelő anyag, melyet az űr zord körülményeinek kivédésére a nano -technológia alkalmazásával fejlesztettek ki. A Nano Ceramic kapilláris-porózus test, abban különbözik a hagyományos hőszigetelő anyagoktól, hogy a porózus részecskék közötti tér szétosztott.


A keramikus gömbökben található porózusság lényegesen csökkenti a hőátadás konvektív összetevőjét. Ezen kívül a kerámia gömbök nagyfokú visszaverése miatt a . Forradalmian új hőszigetelés ! Lélegzik, ezért nem alakul ki penészedés. Gyakorlatilag bármely anyagon megtapad.


Homlokzati falak kűlső és belső hőszigetelése.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése