Tatranský čaj 52 akce

Tatranský čaj Karloff za akční ceny. Další slevy likérů, aperitivů a míchaných nápojů na Kupi. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Zákonná odmítnutí odpovědnosti. Pitná voda, Líh, Cukr, Bylinné a . Je to unikátní a lahodný lihovinový nápoj čajového typu. Je ho možné konzumovat na přímo chlazený nebo s . Akční letáky a slevy na vouchery. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Obrázky mohou být ilustrativní. Počet kusů v balení (koupit možno libovolné množství - pouze informativní údaj), ks . SKUTEČNÝ OBSAH ALKOHOLU. Zaregistrujte se k odběru novinek!


Vyrábaný v stupňovitosti v objeme l. Zárukou vysokej kvality je balenie v originálnej fľaši a ochranná známka Karloff. Je to koncentrát liehu, cukru extraktov bylín a čaovocných destilátov a extraktov. Broskvový odstín Tatratea napovídá o obsahu, který se skládá z výtažku broskví a bílého čaje. Je unikátní a lahodný lihovinový nápoj čajového typu. Tatratea je extraktem černého čaje , proto má také elegantní černou lahev.


Země původu - Slovenská republika. Adresa dodavatele - Czechoslovak Spirit s. Nákup tohoto výrobku není umožněn osobám mladším 18ti let. Líh, cukr, bylinné a čajové extrakty, destiláty (slivovicový a vinný), směs ovocných extraktů, aroma, barvivo: . Prvý originálny a unikátny čajovo bylinný likér tvorený vyváženým pomerom najjemnejšieho liehu, prírodných extraktov z vysokohorských bylín a prvotriedneho čierneho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, pravého cukru a čistej tatranskej vody. Lahodná aróma, okrúhla chuť a uvoľňujúci účinok z neho . Tichá vína a cukrovinky nezasíláme, k prodeji pouze v kamenném obchodě.


Minimální objednávka nad 5Kč. Akce povolená jen přihášeným uživatelům. TATRANSKÝ ČAJ Original 7L, Jedlička. Přijď se pobavit na České a Slovenské hity a natrefit na Československý protějšek. První originální a unikátní čajovo-bylinný likér.


Lahodné aroma, kulatá chuť a uvolňující účinek z něj vytvářejí fenomén a novodobý slovenský národní nápoj. Stvorené vyčarovať radosť pod nejedným stromčekom. A tak mohol čaj vyraziť z Tatier do sveta.


Popis produktuOdeslat známému. Složení: Voda, Líh, Bylinné a čajové extrakty , Ovocné aroma, Destiláty, Cukr, Přírodní barvivo E150a. Alkoholický nápoj s příchutí .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése