Tetőléc árak

Tetőszerkezetekhez , kerámia tetőcserepek alálécezéseként, egyéb faszerkezeti munkákhoz. A léceket 10db-os kötegben árusítjuk. Normál tetőléc : Méret: x mm.


Bramac tetőléc : Méret: x mm. Zárléc, stafli: Méret: x mm. Leírás: 30xmm, bramac tetőléc ( 6fm = m3). Lucfenyőléc 30xmm keresztmetszetben méter hosszúságban szál egy kötegben. A Budakalászi áruházunkban csak személyes vásárlás lehetséges.


A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár 1 . Tető faanyag, zsindely, cserép egy helyen, otthonról a Türgyei fatelep webáruházából. Mennyiség: Egységár: A kosár üres! CikkszáFBTL5M, Bruttó ár : 7Ft ÁFA tartalo. Lehetőség van a választott termékek áztatásaára.


Faanyag térfogata összesen: m3. Fenyő fűrészáru, épületfa, faanyag. Elado egy ujszeru , eredeti Vw tetolec keresztrud tetoccsomagtarto, 1. Szlovák import tetőléc (normál, bramac és zárléc). Minőség és alacsony ár kis- és nagykereskedelmi tétel vásárlása esetén egyaránt. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár.


Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Sorozatvágón készült, egyenes vágású, légszáraz, szlovák import tető lécek, stafnik kitünő. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Termékrészletek nyomtatása. A telőléc árak termékenként, méretenként változnak. A tetőléc árakról kérjük tájékozódjon a termékeknél vagy vegye fel velünk a kapcsolatot nagyobb mennyiségi igény esetén. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Ahogy Önnek praktikusabb!


Fafaj: Lucfenyő, (jegenyefenyő) Külön megállapodás alapján boroviból (erdei fenyő). Ettől eltérő hosszméretek külön megállapodás szerint. Az árak a kistételes vásárlásra vonatkoznak ! A kiszolgálást biztosítja a. Nyári vagy párásabb időszakban a tetőléceket megelőző impregnálással látjuk el, így a faanyag nem fülled nem kékül ezért plusz költséget nem számolunk fel!


A termék ára : Érdeklődjön.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése