Asztali zászlótartó

Azonnali rendelés a webshopban! Céges logó, embléma, és önkormányzati címer is szerepelhet az asztali zászlón. Az asztali zászló leggyakoribb és legpraktikusabb felhasználási helyei a rendezvények és a tárgyalótermek. A nyomtatás és a hímzés is szatén anyagra készül, egy . Bejegyzés létrehozva: 2013.


Csavart talpú fém asztali zászlótartó kúp csúcsdísszel 46cm magas. Nagy választék asztali zászlótartó egy és több ágú itt! Részletek Kosárba Egyágú ezüst telitalpas.


Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 5Ft - asztali zászlótartó 2db + 4db seleymzászló a 4db seleymzászló himezve van de egy egyszerű matricával át lehet szabni Személyes átvételt preferáloBp. Kelenföl Móricz Zs körtér, Bikás park (4-es metró) vagy postán . Asztali króm zászlótartó kétoldalas selyemszatén zászló kihelyezésére sajtótájékoztatóra, partner fogadásra, konferenciára, focimeccsre. Standard asztali zászlótartó.


Krómozott, fényesre polírozott kivitelben. Különleges designnal, vonzó áron. Ez a zászlótartó minden tárgyaló- és kiállítóterem ékessége. A különbözo formájú asztali zászlók optimális érvényesülését biztosítja.


Zászlók, Zászlókészítés, asztali zászló, asztali település zászlók, asztali cég zászló, asztali csapat zászlók, asztali magyar zászló, asztali egyesületi zászló, asztali önkormányzati zászló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése