Bontatlan toner felvásárlás

Használt toner felvásárlás kényelmesen, azonnali készpénzért cserébe! Amennyiben van Önnek üzemképes vagy hibás nyomtatója, kérem vegye fel a kapcsolatot . Legmagasabb árakon, árgaranciával! Olcsó új eladó és használt Bontatlan toner felvásárlás. Utángyártott, kompatibilis és eredeti tonerek.


Az üres kellékanyagokat csak szaküzletünkben vesszük át, nem megyünk értük házhoz (természetesen rendelés kiszállításakor – előzetes egyeztetést követően – egyúttal szívesen elhozzuk). A raktáron maradt eredeti, bontatlan , nem lejárt szavatosságú festékpatronokat, tonereket , másolópapírt is visszavásároljuk. Kizárólag Eredeti, sérülésmentes, bontatlan tonereket , tintapatronokat tudunk átvenni! Mit kell tennie ha cége rendelkezik eladandó termékekkel?


Küldje el a termékek pontos típusát, lejárati kódját, . Kiürült fetékkazetta felvásárlás , A kiürült festékkazetta veszélyes hulladék! Malaca van, ha nálunk hirdet :). Billentyűzet (kábellel), egér (kábellel), telefonhulladék, -10.


Hp Canon toner tintapatron felvásárlás veszek keresek. Nyomtató hulladék ( toner és festék mentes), 5. Hűtőszekrény (hiánytalan, ép), 3. Bojler (kizárólag hiánytalan, bontatlan állapotban), 10. Budapest Bontatlan , bíborvörös (magenta) toner por, utántöltéshez, 290g por van benne. Tovább a termék oldalra. Postán is rendelhető, lefoglalható!


Rövid leírás, teli hp canon toner tintapatron felvásárlás. Keresek Hp, Canon, Samsung, tonereket megvételre. Eredeti bontatlan Canon, Hp, Samsung, tonereket tintapatronokat keresek megvételre.


Toner Tintapatron Visszavásárlás. Rendkívüli nyitvatartás. Március 10-én, szombaton 9-óráig NYITVA tartunk! Szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat és megértésüket köszönjük!


Az egyik a fekete teljesen új utángyártott, a másik színes eredeti de régi. A feketével kinyomtattam két oldalt de azóta semmi, a szkennelés működik rendesen, a számitógép látja és írja is hogy . Az egész számítógépen és a merevlemezen kívül egyéb bontatlan elektronikai hulladékot az aktuális lemez áron veszünk! Kerámiaprocesszor aranyozással (Goldcap) (kerámia 1) .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése