Led szalag távirányító

Aktuális Led szalag távirányítóval ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Ez a LED szalag a rádiós távirányító segítségével különböző színekben világít.


A többféle funkciónak köszönhetően. A fényerő állítása a feszültség csökkentésével egy egyszerű kábelre szerelhető dimmerrel is megoldható. Ebből eredően elméletben a szivárvány összes színét ki tudjuk keverni, valamint a fehér színt is, illetve a különböző . Bútorra vagy falra szerelhető. A használati utasítás a dobozban és legalul a. Színválasztós LED szalag , távirányítóval Dekorációs termékek A csomag tartalma: - méter színválasztós LED szalag , távirányítóval - trafó.


Kérjük, olvassa el figyelmesen a következőket, mielőtt a vezérlőt és a LED szalagot használatba venné! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Figyelmesen olvassa el a következőket, hogy megelőzze a hibás működést, és a rendszer meghibásodását. Használat előtt ellenőrizze, hogy a megvásárolt rendszer . Egyes szériák már beépített programokat tartalmaznak, speciális színátmeneteket tudnak kezelni és professzionálisan szolgálnak ki minden igényt. Minden eszközből létezik falra szerelhető, potméteres, infrás és rádiós távirányítóval vezérelt típus, így különböző felhasználási területek sajátosságaihoz könnyen igazodnak.


LED Szalag távirányító Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Amennyiben a beépíteni kívánt LED teljesítménye ennél nagyobb, úgy LED jelerősítővel kell kiegészíteni az áramkört. A távirányító segítségével az alábbi funkciók érhetőek el:.


Kis befektetéssel, hatalmasat alkothatsz! RGB LED - szalag vezérlő. Hangulatos fényeket varázsolhatsz a lakásodba. Szabályozhatod a LED fénysor színét, fényerejét.


Kiváló éjszakai megvilágításhoz. Elegáns kivitelezésű Rgb vezérlő, amely maximálisan 1wattig terhelhető. Maximum méter a távirányító hatótávolsága, így tökéletes megoldás lehet rejtett világításoknál, hiszen a . Vedd meg a TeszVeszen egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 7Ft - Rádió ( RF Wireless) Távirányító.


Kapcsoló - Műszerek, alkatrészek - Szórakoztató elektronika. Tartalmaz minden működéshez szükséges alkatrész, csak összedugjuk és már működik is! Igény szerint bármilyen szettet összeállítunk, akár érintős . Grouped rgb távirányító , led szalag csoport vezérléshez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése