Terrán szellőzőszalag

A szellőzőszalagot az eresz vonalába szokás beépíteni, az átszellőző levegő bevezetésére. Az elem a levegőt beengedi, a madarak, nagyobb bogarak azonban nem tudnak bejutni a fedés alá. Hullámos cserepeknél a lezárófésűvel együtt alkalmazzuk. Anyaga rugalmas műanyag, rögzítése szegezéssel történhet , a jó . Páracseppentő ereszlemez.


Kedvező cserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Webáruházunkban egész évben akciós Me. Ingyenes házhozszállítás.


Miért érdemes használni a szellőzőszalagot : Az átszellőztetett légrés eresz oldali lezárását biztosító elem. Beengedi a levegőt de a madarak, bogarak nem tudnak bejutni a fedés alá. Felhasználási terület: eresz menti beszellőzésnél az ellenléc vastagsága által adott rést zárja le a rovarok és madarak elől. Szabad szellőző keresztmetszet: perforált szellőző szalag esetén: , hálós szellőző szalag. Mediterrán - szellőzőszalag.


Szellőző- keresztmetszet: max. Terrán szellőzőszalag (tégla, fekete, barna). Fém hófogó polka, keringő. Tondach Vinoton borospalack tartó. Méret: 3× 1× cm . Beletartozik a cseppentőlemez, lezárófésű, szellőzőszalag vagy profil, az ereszpalló, és maga az ereszcsatorna rendszer is.


Egy jól kialakított eresznek a víz elvezetésén túl nagy szerepe van a tető megfelelő átszellőztetésében. Az eresz nem csak vízelvezetés. Ez pedig több szempontból is fontos . A cm-es kivitelű a legelterjedtebb. Külföldön a szellőzőszalagot ennél jóval . A Palotás kerámia tetőcserép mediterrán országok hangulatát hozza el hazánkba. A hullámos forma ötvözi a természetességet a latinos temperamentummal.


A Palotás bronz, patina és homok-antik színei a megszokottól eltérő szín- és formavilágot visznek a hétköznapokba. Lezárófésű szellőzőléccel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése