Ytong áthidaló

Ptá teherhordó áthidaló. Az áthidalók szélességi mérete 1illetve 1cm. Felhasználási területek: Válaszfalakban, vázkitöltő falakban kialakított nyílások áthidalására.


YTONG Peá válaszfal áthidaló. További előnye, hogy a falazóelemek szélességi méreteihez igazodik, beépítés . Minimális felfekvési hossz: 20cm.

Az elemek könnyen elérhető, természetes alapanyagokból készülnek, gyártásuk folyamán környezetkímélő technológiák alkalmazásával. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Veresegyház és környéke.


Vonatkozó szabályozás: MSZ EN 845-2. Tekintse meg a nagy képet. Egységár (darab): 00Ft. Tegye fel kérdését a termékről.


Válaszfalakban kialakított nyílások áthidalására, 1cm-es fesztávig teherhordó illetve vázkitöltő falakban. Előre gyártott, vasalt áthidaló családi és társasházak, irodák, mezőgazdasági- és közösségi épületek ipari objektumok teherhordó, nem teherhordó és vázkitöltő falaiban nyílásáthidaláshoz m - 5m nyílásközig.

Ezek alkotják a földfelszín túlnyomó részét, s nagyrészt a felszín közelében találhatók. Kiváló hőszigetelésének . Leírás: Előregyártott, vasalt áthidaló családi és társasházak, iroda-, ipari-, és közösségi épületek teherhordó, nem teherhordó és vázkitöltő falaiban nyílásáthidaláshoz m -m nyílásközig, mely a nyomottöv felfalazása után nyeri el teherbírását. Előregyártott,vasalt áthidaló családi ás társasházak, irod-,ipari-, és közösségi épületek teherhordó,nem teherhordó és vázkitöltő falaiban nyílásáthidaláshoz 90m – 5m nyílásközig. Beépítés: Az előregyártott elemek elhelyezési szabályainak és a statikus előírásainak . Elõregyártott, vasalt áthidaló családi ás társasházak, ipari-, és közösségi épületek teherhordó,nem teherhordó és vázkitöltõ falaiban nyílásáthidaláshoz. Silka burkoló tégla burkoló habarcs bekötő tüske ásványi hőszigetelés burkolat tartó rozsdamentes acél konzol.


Ablak szemöldök Silka mészhomoktégla teherhordó falszerkezet. Egy 4m hosszú, 5m magas ytongból épített polcon gondolkodunk. A polc mélysége 20cm (ami pont egy ytong elemnyi) a polcok vastagsága pedig 15cm (amihez szintén van ytong). Ha az alábbi módon szeretnénk a polcot . Nyílások - ablakok, ajtók, stb. ProIDEA termékinformációs katalógusban.


Porotherm S elemmagas áthidaló. Ebben a kategóriában összesen termék található. Peá(Pvá) elemmagas áthidaló (21). Pvá válaszfal áthidalók.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése