Bramac reviva novo szegélycserép

A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Reviva modell Protector felülettel kapható. A BRAMAC STANDARD kategóriájában a Reviva modell Novo felülettel kapható. A BRAMAC BASIC kategóriájában a Reviva modell Lumino Plus felülettel kapható.


Bramac Montero Protector szegélycserép jobbos. Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Webáruházunkban egész évben. A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is előnyére válik. Egyszerűen hosszabb az élettartama.


A legnagyobb esőnek is ellenáll. Szegélycserép jobbos, db. Műszaki adatok: Anyag nagy szilárdságú, anyagában is színezett beton. Színválaszték a cseréptípusoknak megfelelő. Fedési szélesség 3cm.


Anyag, nagy szilárdságú, anyagában is színezett beton. Ehhez szükséges félcserép is. BRAMAC beton tetőcserép egyedi akciós árakon, minőségi betoncserép, kedvező szállítási feltételek. Prémium Protector-, Standard NOVO - és Basic Lumino Plus . A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni.


Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Rubinvörösben tetszik a legjobban?


Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Mindkét típusnak van egy különleges tulajdonsága, ami kiemeli őket az általános cserép kategóriából. Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát.


Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott. A hagyomány újjászületése. Hajdú-Bihar, Bocskaikert. Kép Új mediterrán bramac tető cserép 4. Beton tetőcserép és idomcserép.


Az építési termékek teljesítménye állandóságának értékelésére és. Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése