Címeres tégla készítés

Dísztégla készítés címeres tégla , betűs tégla,tégla óra, álló mécsetartó, tégla mécses, posta láda bedobónyilás,világítós tégla, tégla hamuzó, LED tégla, Ha szeretné, hogy tégla fala egyedi . Egyedi dísztéglák készítése rövid határidővel- -monogram, évszám, név, utca, címer megjelenítése tömör téglán az Ön elképzelése alapján. Vannak olyan ismerősei, családtagjai, barátai, akik rajonganak a régi téglákért? Akiknek komoly címeres tégla gyűjteménye van? Vagy mediterrán sítusú házban laknak? Kedvelik a rusztikus lakberendezést?


BK gravírozott dízstégláinkat! Ugyanis egyedi termékeink között megtalálhatóak a gravírozott téglák is, melyek egy speciális gravírozó géppel készülnek és képesek egyszerű motívumot, képet, bármilyen betűstílusú szöveget gravírozni a téglákra. Pecsétes téglák, címeres téglák értékesítése, szeletelt bontott tégla termékek gyártása!


Egyedi kivitelezésű címeres téglák, egyéni megrendelésre is! Vastagsága: 8-mm, tehát eltér a valódi dísztégláétól! Minimum rendelés: db különböző vagy egyforma dísztégla. Kossuth címeres dísztégla.


Címeres téglás kastello burkoló. Téglagyáros szokás volt feltüntetni a gyártó monogramját vagy a készítés évét, de gyakran bonyolultabb minták, pecsétek és címerek is megjelentek a tégla felületén. Nem csupán márkajelzésként szolgáltak a minták, a számlálását is segítették.


Cégünk építőipari kivitelezéssel foglalkozik, ezen belül is családi házak és egyéb épületek generál kivitelezésével. Az építőipari piacon belül több területen is jelen vagyunk. Ilyenek például: ház, és egyéb épületek felújítása, mindenféle építőmesteri munka, térburkolatok készítése , utólagos hőszigetelések, tetőcsere. Szeretnelek megkerni, hogy aki felismeri a feltett csereteglajat :-) az irja meg ha ismert a megfejtese.


Gondolok a tegnapiakra is. Fredy azt a WNZF -t ismered? MO- Modor Bazin (Pezinok).


NV - Nyitra varos Pograny(Pohranice) . Hamar felismerte, hogy a szép és jól megjegyezhető téglabélyeg fontos és hatékony reklámhordozó. A téglákat már az ókori római katonai csapatok is készítettek, és nevük többnyire rövidítve szerepelt a téglákon. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Abban az időben még nem minden téglára tettek téglajegyet , csak minden századik, . Pruzsina Attila vagyok, egyedi feliratos, címeres téglák készítésével foglalkozom. Már készítettem ide néhány téglát , Kemencebarátok felirattal.


Gábor és Őri Nándor: A dombóvári téglagyártás története. Gyártás helye, ideje: Prónay téglaégető, Romhány,. Lelőhely: Romhány, Kelecsény puszta. Gyűjtötte: Maszlik Andor.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése