Fényzáró roló ablakra

Az ablak sötétítés területén mindig van egy jó ajánlatunk. Lehet bambusz, dupla vagy fényzáró roló , nálunk megtalálja. Nagyszerű ajánlatok már éve. Globális cégünk skandináv hagyományokkal rendelkezik.


A VELUX tetőtéri ablakra szerelhető fényzáró rolókkal a nap bármely szakában tökéletesen besötétítheti a tetőtéri helyiségeit.

Tetőablakra Szúnyogháló. Vissza a mobil verzióhoz. A VELUX fényzáró rolók kézi, elektromos és napelemes változatban kaphatók, így biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet. Nem elektromos ablak esetén az elektromos árnyékoló működtetéséhez egy irányítási rendszert is kell külön vásárolni.


Egyszerűen felszerelhető Külső és Belső árnyékolók tetőablakára a legjobb áron. A nyári hőség elleni védekezésként szereljen külső hővédő rolót vagy redőnyt ablakára. A fényzáró roló szennyeződéseknek jól ellenálló poliészterből készült.


A roló szélei alumíniumsínekben futnak, így biztosítható a teljes fényzárás és a tetszőleges rögzítés.

A rolómechanika enyhén átereszti a fényt. Fényzáró tokozott roletta és rugós roló több gyártótól, bemutatótermünkben megtekintheti árnyékoló és fényzáró roló mintáinkat. Az adatok a kinyitott ablakszárny felső élén található azonosító címkéről olvashatók le.


Ha az adatok nem olvashatók az árnyékoló típusát és méretét az ablakszárny belső látható üvegfelületének méretéből lehet megállapítani. A különleges design a minőség minden jegyét magában hordozza, anyagban és felhasználhatóságban egyaránt. Elnyűhetetlen, szennyeződésnek ellenálló, antisztatikus gumival bevont anyagból készül.


A skandináv minimalista design szellemében tervezve. Az európai piacvezető VKR csoport legszigorúbb szabványai szerint készülnek a termékeink. Egy igazi válasz a vásárlók igényeire. Ahogy Önnek praktikusabb! Velux DML elektromos fényzáró roló.


A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Mömax- kiváló bútorok,- nagy választék,- jó árak.


Szeretjük a természetet. A függönyök és rolók mindezt olyan módon végzik, hogy még a kilátáson is javítanak.

Egy többfüggönyös megoldás segítségével erőteljesebb stílust teremthetsz, miközben finoman szabályozhatod a . VELUX Új Generációs belső roló, duo roló fényzáró roló árnyékolásra és hőszabályozásra, redőny, reluxa, hővédő roló, szúnyogháló, óriási szín- és méretválasztékban, - akciókkal, szakértői tanácsadással, kedvező szállítási feltételekkel! Sokféle különböző árnyékolót kínálunk az Ön igényeinek kielégítésére: fényzáró rolók, külső hővédő rolók, energiarolók, római rolók, roletták, reluxák.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése