Fürdőszoba felújítás miskolc

A fürdőszoba átalakítást, felújítást megelőzi egy helyszíni felmérés, tanácsadás, mely díjmentes. Fürdőszoba felújítás Miskolc. Miskolcon egy avasi panellakás fürdőszobáját újítottuk fel. A teljes lakás vízvezeték-rendszerét lecseréltük, majd a fürdő teljes burkolása következett. Egy törölköző szárító radiátor is beépítésre került, valamint a mosdókagyló és a . Miskolci fürdőszoba felújítását végeztük el, a bontástól a teljes kivitelezésig.


A szétbontott üres helyiség a végére kész fürdővé vált. Tetszik neked mikor a Nagy házalakítást, Falforgatókat nézed és a tulajdonosok pihennek míg a szakemberek felújítanak? Mostantól Borsod megyében számodra is elérhető!


Szakértő vízvezetékszerelő csapatunk nap alatt lebontja, átcsövezi, burkolja, szerelvényezi fürdőszobádat. PANELLAKÁS TELJES FELÚJÍTÁSA. Panellakások fürdőszobáinak felújítása , csempézés, burkolás, víz-gáz-fűtés szerelés. Teljeskörű lakásfelújítás Miskolc , Miskolc. Mi mindent megcsinálunk helyetted!


Lakásfelújítás belső átalakítások, fürdőszoba felújítás , burkoló, kőműves, festő munkák. Belsőépítészeti megoldások, látvány kandalló. Vállalom fürdőszoba teljes körű felújítását a vízvezetéktől a burkolásig. Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye területéről várom a megkereséseket. Acélbetétes bejárati ajtók beépítése, biztonsági rácsok készítése.


Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Helyszíni felméréssel, árajánlattal.


Igényszerint anyagbeszerzéssel. Velünk PONTOSAN tudja majd mennyibe kerül a fürdőszoba felújítása. ALAP csomag munkadíj AKÁR 249. Fintor gépi duguláselhárítás, vízvezeték szerelés. A munka végeztével mi tisztaságot hagyunk magunk után.


Melegburkolás, Hidegburkolás Miskolc. Igaz, a radiátorok cseréjével nem számoltunk, de a fürdőszoba kád alatti regiszterét (ahol ilyen van) nem lehetett kicserélni. A teljes felújítás keretében, most helyette egy törölközőszárítós radiátor kerül beépítésre. A panellakások villanyszerelése tekintetében már nagyobb eltérések .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése