Gipszkarton tipli tv konzolhoz

Ha falunk üreges téglából készült, akkor ún. Ezeknek lényege az, hogy a belehajtott. A gipszkarton lapot átfúrjuk, a tiplit átdugjuk a furaton, majd a rögzítő csavar segítségével a lap belső oldalán szétnyitjuk és nekifeszítjük a lapnak. Ennek a rögzítésnek is innen. TV -t biztonságosan és tartósan.


Fali konzolok lapos TV -hez. Választásunkat a TV típusa, vagy a konzol funkciói irányítsák (pl. elfordítható), és ne a gipszkartontól függően döntsünk. Beiträge - ‎Autoren Viszont, ha bemész pl. Mérje meg a VESA szerelőkeret méretét. A megfelelő fali konzol kiválasztásához mérje meg lapos képernyős TV -je hátlapján a csavarnyílások közötti távolságot.


Létezik gipszkartontipli , többféle is, de nem hiszem, hogy bármelyik fajta ennél a konzolnál megbírná a terhelést. Könnyű illetve nehéz tárgyak szakszerű felszerelése gipszkarton falra. A cím mindent elárul, úgy fél centivel hosszabb tiplit próbáltunk meg befúrni a falba, a túloldalt látszik az. Posts about tipli written by bondorszabolcs. Ma egy érdekes kis szerkentyűt mutatok be.


Egy bizonyos tiplit , amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk. Hogy érdekesebb legyen a dolog, a hozzávaló behajtót is. TV konzolt kellett a falra felerősíteni. Kis adalék azoknak akik olyan helyre használnák ahol tv lopás felmerül, na ezen van egy záró fém elem amit be lehet csúsztatni és van furat.


Sima gipszkarton tipli szerintem nem fogja megtartani főleg, hogy karos a konzol és nagy a feszítőerő. Szerintetek valóban előfordulhat, hogy a túl közeli tiplik nem fognak tartani megfelelően vagy elforognak a tégla üregében, ha pont oda esnek (ők panelra javasolták inkább)? Gipszkarton a fal, viszont mereviteses. Elvileg mindkettő VESA 2as szabvány mégis a csavarok amit adtak a konzolhoz rövidek a tv -hez.


A topik témája adott, azaz TV fali konzolok és azok környezete,kábelelvezetés, kiegészítők, Tv szekrény stb. Nagyon fontos hogy minimum dupla gipszkarton fal legyen,de még jobb ha merevítést fúrunk meg a szimpla vagy dupla falnál. Ragasztott gipszkarton felületek esetén a fal terhelhető.


A súlyt az épített fal fogja hordani. Megoldás a nehezebb terhekre, ha a szerkezet építésekor konzolokat építünk be. Egy kétrétegű (1mm vastag lapok) gipszkarton falra szeretnék egy ~kg-os tv -t felszerelni konzollal együtt. Ha ilyen falra szeretnénk felszerelni, akkor a gipszkarton mögött külön keretet kell kialakítani, ami a terhelést átvezeti a fő tartó szerkezetre! Soha ne feledjük, hogy tévének nem csak a puszta súlyát kell megtartani, bár egy colos modell esetében már az sem csekélység!


A fali konzol ugyanis a készüléket . Például egy gipszkarton fal könnyen . Az LCD fali konzolok jellemzője tehát, hogy stabilitásuk a csavarokon, tipliken , és a falon egyaránt múlik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése